Egypten

Sorry for dalig uppdatering, men det har inte funkat sa bra som jag trodde att det skulel gora med att blogga har nerifran : ( Men idag funkar det visst : ) vilket gor mig glad, jag har det kanon bra har nere, det ar varmt och skont, vi pluggar jattemkt men solar, badar och snorklar lite grann ocksa : ) Jattefint, emelie, ska i dra hit i sommar ??

Imorse 04.45 blev vi vackta och skulel befinna oss i receptionen pa en kvart : / SHIT!! Jag var forst, mkt mkt nojd och stolt over mig sjalv : ) vi skulle ut pa jeepsafari i oknen, ja javlar va det guppa! : ) haha! skit roligt.

Jag kommer hem den 6 for er som ville veta! : )

love
julia

tolfte

nu har den där jobbiga väntan på att få åka drabbat mig. det är alltid drygt sista 12 timmarna innan man ska åka bort. hoppas det går fort : )

"If I were a boy"

Egypten

Imorrn åker jag och min klass till hurghada i Egypten i 3 veckor. så jag lämnar svensk mark imorrn natt ngn gång och kommer tillbaka den 3 februari. Det känns grymt jobbigt. Jag vill på ett sätt inget annat än att lämna landet och slippa allt. men på ett sätt vill jag inte lämna det som jag trivs så grymt bra med, BÅSTAD. jag känner även att jag inte riktigt kunnat säga hej då till mina vänner där hemma,har ju varit här i en vecka nu och det känns konstigt. att inte mamma och pappa står där och säger hej då : / det känns inte rätt riktigt ..

Jag kommer sakna dig så in i helvete!! <3

...
Det är så lätt att kasta kärlek där den vackert tas emot,
men det är inte lika lätt att va såld på någon som inte
går att nå!

shit

jag och nathalie snackade lite innan om packning och så inför Egypten och kom på att fan imorrn natt åker vi, det är helt sinnes. jag har inte fattat att det är så snart vi ska åka. jag tror inte riktigt att jag är redo för detta, shit! jag har inte fått säga hejdå till mamma och pappa, och vännerna där hemma. vännerna härifrån kommer ju följa med, eller iaf de flesta : ) Det är väl bara i princip Filip och Linda som stannar kvar som jag träffas dagligen! I´m gonna miss you.

Igår var det fest som gällde och det kan man lugnt säga att det var, sicken jävla fest det blev och skoj var det så in i helvete, kunde iofs avslutats lite bättre men det är sånt som händer. känns iaf bättre nu : ) jaja, friends!

"smärta är en känsla, känslor går över"

elftejanuaritvåtusenåtta

jag har haft den värsta kvällen i hela mitt liv, gårdagens. fy fan! har nog aldrig varit så ledsen, vet inte var jag ska ta vägen. ingen som förstår, inte du heller. trots att du vet ALLT nu! jävla skit.

"one last kiss"

tiondejanuaritvåtusenåtta

ikväll finns det en enda utväg, att supa skallen av sig. jag nathalie och felle tänkte göra det vi iofs alltid gör när vi festar!
: P bli as kalas. men va fan snart åker vi igen och det måste tas igen allt vi har missat...

"Dum spiro, Spero"

TiondeJanuariTvåTusenNio

runt 20 igår kväll får jag väl säga fick jag och Nathalie ett infall och lånade martinas bil och åkte till HBG för att umgås med Emily och Felle : ) Myspys, det blev till slut bio efte mkt stress och en powerwalk för felle : P Australia, grymt bra film, ngn som vill gå så kan jag följa med, igen! en sån film man kan se om och om igen och ändå gråta till slutet! Fast idag höll jag mig riktigt bra, fälldes nog bara ngn enstaka tår, skrattade mest åt Blondinbella wannabe som satt bredvid mig med sin pojkvän! : P haha, natha vad säger du?haha! Vi kan alltid se ngt positivt i allt som händer, eller iaf nästan. Flabbade när de sköt osv : ) det är du och jag det. Imorrn är det fyllefest hemma hos oss, som vanligt! : ) Ska bli skoj, var ett bra tag sen det var fest i Båstad nu.,

nej nu ska jag sussilura : )

"Jag har varit med om dig, jag kan ALDRIG förlora dig!"

ÅttondeJanuariTvåTusenNio

Jaha, så var det inte mng dagar kvar tills vi åker till Egypten, den 13 bär det av : )

Fan, jag vill inte åka härifrån längre, vill stanna här. Fan! Ena delen av mig vill det iaf och andra vill bara fly, fly från alla problem. Allt jobbigt !!! Men kan inte bara fly heller, man måste ta tag i problemen man har. Vilket jag eller ja kanske inte jag men ja, tog tag i igår men det var grymt jobbigt : / Känns kanske bättre om ngr dagar, hoppas bara det är innan Egypten!

"Yo no tengo miedo, quiero enamorarme"


helvetes jävla skit

jag får damp på mig själv. kan jag inte bara slå bort det, som jag brukar kunna göra, Nej uppenbarligen inte! fan julia.. Jag blir så förbannat trött på mig själv!
Jaja, kom på nyss tt jag lärt mig 2 nya skånska ord idag men kommer bara ihåg ett, Kioskmongo - idiot!! haha! klockrent, och sen var det ngt mer med liknande svensk förklaring. kanske kommer ihåg det imorrn : P Detta var nog det roligaste som hände idag bortsett från att träffa alla i klassen igen : ) <3

"No man is worth your tears and the one who is will NEVER make you cry"

Önskan

Jag har nu kommit på vad min högsta önskan (iaf just nu) är, att lära mig dansa! Så där fint som de gör i Dirty dancing! Det är i särklass en av de allra bästa filmerna som ngnsin gjorts. Shit, vill se den igen.

Någon som kan som har lust att lära mig dansa? : ) Då vore jag dig evigt tacksam!

SjundeJanuariTvåTusenNio

Jaha, så var jag tillbaka på den plats jag saknat i 5 veckor. Men just nu känns det inte så jävla bra. Jo det är kanon att träffa alla igen, små bråka lite med Niclas, Snacka med E, N, F, E igen. Grabbarna har jag åsså saknat. Men just detta som jag snackat om en hel del här i bloggen, det känns inte så bra : / Jag vet vad jag vill men jag får inte det jag vill och det stör mig ngt så in i helvete. Hatar att inte få som jag vill. Kanske just i detta fallet är bra för mig, men det inser jag inte förns om ett bra tag. Vet att jag sagt att det var över, men så var det tyvärr inte. Eller ja tyvärr och tyvärr beror på hur man ser på saken. Jaja, nog om detta jag ska nog klara mig : )

"Jag lever på hoppet, sa grodan utan ben!"

RSS 2.0