trettionde iktober tvåtusenåtta

Fortfarande sjuk : / men det  börjar gå över nu. Jag tänkte iofs skriva om ngt helt annat, den na trenden på bloggar som skrivs av folk som bor i båstad.

29 maj, va fan händer då?
Vart tar alla vägen då? vad gör vi då? ska vi aldrig mer ses då? Jag hoppas att en del av oss hamnar på samma destination. Men vet ni vad: Jag ska aldrig glömma er, tiden går men minne de består!

Båstad is the shit! 2008 is the year!

Love ya!
<3 Julia

tjugonionde oktober tvåtusenåtta

Vrf i helvete ska det bli såhär? Vrf ska allting alltid vara mitt fel? Jag gör så gott jag kan men ändå blir det bara fel, va fan ska jag göra för att alla ska va nöjda med mig? 

tjugoåttonde oktober tvåtusenåtta

Fortfarnade sjuk, : / feber och allmänt hängig, vill bara åka hem till ÖRBY så mamma och pappa kan ta hand om mig, men nej det går inte. ¨Men om jag fortfarande mår lika dåligt imorrn ska jag försöka få de att hämta mig, finns ingen anleding att ligga här och va sjuk när jag ändå ska hem i helgen. Jag måste bli frisk eftersom vi åker nästa helg, PRAG; BERLIN och DRESDEN shit va skoj vi ska ha : ) Ska bara bli frisk först, för jag vill verkligen inte missa nästan 1 veckas semester med er : )

<3 Julia

tjugosjunde oktober tvåtusenåtta

SJUK : / har feber och är allmänt hängig, jag vill inte va sjuk när jag inte är hemma hos mamma och pappa. Man blir så ynklig trots att man i vanliga fall inte vill åka hem, mitt nya hem är i Båstad, men det är ngt speciellt med Mamma och Pappa när man är sjuk. det går inte göra ngt åt det. jag hoppas att detta går över snart, för jag har inte tid att va sjuk, så jävla mkt att göra.. Disskuterade detta innan med mamma och hon tror att det är därför jag blir sjuk, för att jag aldrig tar det lugnt så när kroppen inte orkar mer blir jag sjuk så jag tar det lugnt ngr dagar..

Nathalie och Emma  är på bio, synd brudar att inte jag kunde följa med : / får ta det en annan gång:  )

<3 Julia

tjugosjätte oktober tvåtusenåtta

Helgen har varit väldigt händelserik, med både positiva och negativa saker. haha! Pepes igår var grymt skoj, som vanligt : ) Gänget var samlat igen och vi hade såå skoj. Dock slutade kvällen inte på bästa sätt, nämner inga namn ni som vet vad som har hänt ni vet. Och jag vill ALDRIG mer se honom. 
 
Idag har vi inte gjort mkt annat än att sova,  ; ) Så skönt. Vaknade dock ganska tidigt men gock snart och la mig igen. Emma och Nathalie och jag åt god mat på Centrecourten : ) Sne blev det film, Peter och Petra, (?) dock ingen höjdare. haha!

<3 Julia

tjugotredje oktober tvåtusenåtta

Skola idag ockås, riktigt jobbigt. Kultur föreläsning i tre jävla timmar : / Ingen hit men jag emma och Nathalie löser det på våra egna sätt, : ) det är dock inte omtyckt av alla. haha! ; ) Men det skiter vi i. För tsm är vi oslagbara, eller ? : ) haha! <3

det har hänt rätt mkt sen sist men jag pallar inte skriva : P haha! måste sova. : )

<3 Julia

Måndag

skola idag, vi har äntligen fått reda på lite mer om vår europa resa som bär av den 8/11 : ) skönt, har varit lit ejobbigt att inte veta ngt innan. MEn nu så, fest! : )

Har även pratat med E och N idag : ) känns skönt at ni vet ch att allt är löst.

Imorgon är det guidning i Båstad med skolan och Julia har inte skrivit klart sitt manus än, så det blir att gå upp tidigt eller ja vid 08.40 och först köra Filip till skolan och sen fixa manuset och lära sig det innan 13.00 : P LYCKA TILL!

<3 Julia

Helgen

Gårdanskvällen var hur kul som helst, haha. Trots att jag var så sjukt jävla full, vaknade imorse och var fortfarande full. Helt sjukt. Men men

Jag vet inte riktigt vad jag vill göra med mitt liv eller var jag vill va just nu.. Jag orkar inte.. Allt bara blir pannkaka hur jag än gör : / Åhh, vrf gör jag såhär? Kan jag inte bara inse att jag kanske borde flytta hem igen där allt är som det brukar?
Det är ngt som säger till mig att jag inte ska flytta från Båstad, antagligen för att jag trivs så sjukt bra här och för att jag har fått hur bra kompisar som helst. Och dum som jag är så tar jag inte vara på det, sumpar mina chanser som vanligt. Jag förstår om det är jobbigt för er också, och jag kan tyvärr inte berätta allt vrf jag är som jag är. För det är det ingen som vet. Tyvärr! Jag kan bara inte berätta vad det är.

Emma och Nathalie, förlåt! Hoppas ni förstår mig lite iaf. <3


En dag som började sådär blev grym!

Vaknade upp imorse och var helt utmattad : / Det borde man inte va när man har sovit, jag kom dock på rätt snabbt vad anledningen till detta var,  jag hade inte sovit alls mkt under natten. Vaknade av att jag hade datan i knät och att både F och M hade somnat på var sin sida av mig och snarkade ljudligt. Jag sa till det att sluta snarka och de var tysta i kanske 10 minuter sen började det igen : / 04.15 vaknar jag igen och är helt slut, efter lite snack besätmmer sig F för att gå ner och lägga sig istället. skönt lite tystare och jag slipper ligga i skarven mellan sängarna : P 05.10 vaknar jag igen av att jag skakar, åh nej inte igen! Jo då. ett nytt "anfall" ringer Malin och hon kommer in och tar hand om mig : ) Tack!

Ikväll har jag Emma och Natahlie tjatat massa skit, haha som vanligt och så har vi faktikst pluggat. Känner mig jätte dukitg eftersom jag int epluggat särskilt mkt sen jag flyttade hit. Vi spelade även 2 rundor Cluedo för att vi någon gång i framtiden ska kunna klå F : ) Vi ska lyckas brudar. Vi kan allt. Fan va skoj vi har haft ikväll, igen! Har alltid skoj med er, ser fram emot helgen : )

Nej nu ska jag sova lite: )
<3 Julia

ingeting ät omöjligt, bara mer eller mindre svårt.

Gekås och 2800

Dagen skulle blivit hur jävla bra som helst. Gekås med favoriterna men sen sket det sig. på vägen dit kom en jävla svart skoda och körde som en idiot och vi var inte de som mesade : P haha, 190 KM/h på 90 väg. OJDÅ.. jaja, tänkte vi vi tar det lite lugnare närmare bestmt 144KM/h och thanks god for that, polis razzia på E6 norrut idag, vem åkte inte fast om Emma.. Jävla skit, och vi började flirta som fan med polisen, men för sent (sa han) han hade redan skrivit under lappen och då går det inte att ändra då tydligen, JÄVLA skit.. han tog inte ens csn kort, det tycker jag var lite dåligt : P haha. så vi får helt enkelt fnaska för att få ihop pengar till den jävla lappen på 2800!!! Och det som stör mig ännu mer är att vi var 2 bilar som körde och de andra var före oss, ja ni fattar nog vad ni menar.. gör ni inte det såå tänk! 

Jaja, nog om det. Nathalie, Emma och Jag har dampat hela kvällen : P haha.. lappen till Klasse är ändå bäst : P haha... UNDERBART!! Jävla sång ....... bara ni som fattar men jävligt skoj..

hörs senare : )
<3 Julia


Tröttsamt

Jag vågar inte sova ensam efter all skit som har hänt i helgen. Tänk om jag vaknar upp och inte kan göra ngt och det inte finns ngn i närheten som kan hjälpa mig! : /

Åhh, jag vill ha dig här! Kom hit ; )

<3 Julia

Såå trött

Ja, jag är sjukligt trött idag. Det beror på att inatt var jag Emma och Nathalie ute på en liten tripp till akuten i Ängelholm, trodde vi. den visade sig vara stängd så vi fick köra vidare till HBG istället. Stackars Emma, tack för att du körde hjärtat! : ) De gjorde som vanligt ingenting på akuten, de hjälper nog fan bara folk som är döds sjuka. Iaf jag skulle gå till vårdcentralen idag. och tack gode gud att jag fick en läkare som verkade fatta. Han skrev ut medicin och så tog de en jävla massa prover som jag får svar på nu i veckan. Hoppas verkligen att de hittar något, vill bara bli frisk igen, få tillbaka orken : )

Igår kom alla hem igen, Mattepatte, Emma och Nathalie. Shit va vi tjatade massa skit igår : ) så kul att träffa er igen.. Matte är nog redan trött på att vi tjatar så mkt : P  men det är sånt man får stå ut med.

Nej nu ska jag sova, hörs kanske sen.  : )
<3 Julia

Svan

Jag och en nära vän hade i förrgår tror jag det var om svanar och deras äkta kärlek till varann. Eller ja annan kärlek kan ju också va äkta men inte livslång. Inte för alla iaf. Jag hatar att inse det som numera i min vardag är ett faktum! De som jag ser som min extra familj, har splittrats itu. Vilket gör mig otroligt ledsen! jag vet inte vad jag ska säga, sover inte, äter inte orkar ingenting.. Och då vill ni inte ens veta hur de som verkligen tillhör familjen är! Jag fattar inte. Jag ska fan bli svan i mitt nästa liv! : ) äkta och livsååååång kärlek! <3

Men nog om tråkigheter, jag är tillbaka hemma igen! BÅSTAD. i just love it, tyvärr var det inte så många från min klass nere nu, alla kommer typ imorrn, men va gör det. Jag hade ju SM att umgås med. eller haha, ja iaf skratta åt. de hade fest och jag körde :P Haha! Hatar fulla människor när jag  är nykter. haha. sååå jobbiga, och det värsta är att  jag antagligen är exakt likadan när jag är full : P haha! därför accepterar man det! : )


Natti Natti, nu ska jag hämta ngt fyllon! : ) Snart iaf.
<3

RSS 2.0