fete festen

ikväll är det dags för nästa fete fest i båstad, på den givna festplatsen hallandsvägen, haha. 80 tals tema, vissa går in för det, andra går inte in för det. Hoppas det blir roligt för alla iaf : )


Grattis alla!

Jag vill börja med att säga grattis till de som fick praktik hos Solreos, grymt glad för er skull. Som ni nog har förstått så har inte jag fått någon : ( Men frågan är, vill jag jobba för ett företag som om och om igen inte hållar vad de lovar eller säger något som verkligen ínte stämmer? Nej jag vill nog inte det. Hade inte räknat med praktik heller så är varken besviken eller ledsen., jag är bara jävligt arg på att de säger en sak och sen inte håller det. RIktigt dåligt och jag tänker ALDRIG mer sätta min fot på det företaget. Jag vet att många därute som läser min blogg går i min klass och nu tkr jag är jättebarnslig, men vet ni vad. Då får ni gärna tycka det, men säg det då till mig. Jag bryr mig faktiskt inte riktigt om er åsikt i detta läge, jag tkr vad jag vill och ni vad ni vill. Inga sura miner!


Speciellt till Emily och Niclas! De vet inte vad de går miste om, de allrs allra bästa!!! <3
"There is not a star in heaven that we can´t reach!"


<3 Julia

bäst

Idag har jag varit på intervju för samma företag som jag för ett tag sen smutskastade, jag tkr fortf att de har begått ett stort misstag med tanke på vad de gjorde då, men det är inget som hindrar mig från att åka ner och träffa de. Sedan var det föreläsning med den GRYMT!!!

smärta är en känsla, känslor går över!

<3 Julia

kväll

ilskan har lagt sig men företaget är fortfarnade i mina ägon skit! jag känenr att jag valt helt fel bransch iaf vid min ålder, ingen tar emot mig! men det är väl bara att gilla läget, va glad för jobbet på flygplatsen. och det är jag, jätteglad, men jag vill kunna göra det jag vill, inte va beroende av min ålder : / det suger.


Imorrn bär det av mot Varberg, Jag linda och malin : ) Nicke svek i sista sekund, naaw. du får gärna stanna hemma om du vill det : P

Ska visa brudarna det jag kan mest om, Varberg och SHOPPING! : )

<3 julia

Sämsta ever

Jag har idag stött på det sämsta charterbolaget någonsin! Jag tänker inte nämna det vid namn men fy fan sicken orättvis behandling. Ska ALDRIG låta någon av mina nära och kära åka med er, ingen aning om hur ni är mot era gäster. trots att det lät så jävla bra på föreläsningen.
Man gör INTE som ni har gjort nu, rättvisa i alla lägen finns det ngt som heter, men tydligen inte i ert företag. Antinger En eller ingen, Man kan inte bara ta ngr. eller säga nej till en som frågar ngt och ja till en annan som frågar samma fråga!!! SVINIGT!!!

En Kram

Tänk vad en kram kan betyda mycket, tack : )

Det är egentligen väldigt intressant det där med kramar, hur mkt en kram kan betyda. Och då framför allt för någon som känner sig lite nere och ensam, Jag är en sådan person som väldit gärna kramas med allt och alla. Detta tror jag att mina närmaste vänner har märkt, iaf i Båstad. För här har jag ingen familj jag kan krama i tid och otid. Här får ni stå ut med det, men jag tror att det är ett mkt bra sätt att få människor som är ensamma att känna sig behövda och att någon bryr sig om de eller ngn som inte mår så bra att känna sig lite piggare och även här att ngn bryr sig!

Jag tror att om du läser det här kommer du att känna dig lite träffad, och det är faktiskt så att ämnet kom jag att tänka på när jag läste din status! : ) <3


: )

Här kommer en bild osse från helgen,


En mycket nöjd Julia ; )

: ) Helgen

Jag lånar av Felle! Så låter kanske lite konstigt ibland : )

Det händer mycket just nu, i helgen var det fullt upp och det känns oerhört längesen vi kom hem från Egypten. Trots att det imorgon endast är två veckor sedan, sjuuukt!

I Fredes(som jag så fint hör mig själv tänka på skånska!) så slutade vi tidigt och jag begav mig hemmåt för träning och bakning av det som skulle bli vår efterrätt på lördagens middag. Efter att detta hunnits med så kom Emily och vi begav oss till Knutan för att möta upp det lilla Båstadgäng som skulle dyka upp, Julle, Matte och Lina!
Därefter begav vi oss till Tasty House och laddade upp med nötter och godis till bion. Som blev Wallander. Den var riktigt bra, trots att Matte hela tiden satt och viskade om var i Ystad de befann sig och var Continental(Mattes 1a LIA!) låg och trots att Julle(och jag...) satt och irriterade oss(ganska högljutt!) på att de inte kom på vem mördaren var!
Sedan var det en sväng hos mig och en omgång Qube. Sedan bar det av till Båstad, med tåg och buss. Väl där taxi till Hallandsvägen 13. Sedan var det en förjävlig natt för det kom ett fyllo och störde min och Julias skönhetssömn. Menmen, shit happens!

I Lördes så bar det av mot Våxtorp och Vallåsens skidanläggning. Väl där möttes vi av sisådär sjuttioelvatusen danskar som hade sportlov och av ett besked att det inte fanns några skidor kvar att hyra. Så myste ett par timmar i snön, och lyckades sedan få tag i skidor. Efter att ha lärt Julle grunderna med tre åk i barnbacken så satte vi oss i sittliften, redo för vanliga backar. Det gick väl sådär, det blev två dyra åk eftersom Julle sedan vred sitt knä. Men kul var det och det var riktigt nice att se ut över det halländska landskapet, dvs. stå på toppen och inte se ett enda annat berg!
Kvällsunderhållningen var en trerättersmiddag på Hallandsvägen, det var ju trots allt alla hjärtans dag. Det var riktigt mysigt och gott!♥ Sedan avslutade vi kvällen med Melodifestival(sorry att jag inte kan hålla käften!), en  omgång Qube och allmänt skitsnack. Trevlans det också!

I Söndes började vi dagen med lite huvudvärk, vin är aldrig bra, och lite städning. Sedan slappade vi fram till tre då Julle och jag begav oss mot Helsingborg och mötte upp Emily. Åt lite hemma hos mig först. Sedan begav vi oss ut i stan på ljusfestivalen Love & Light. Det var skithäftigt på en del ställen och riktigt mysigt. Under tiden hann Julle och jag, för ovanlighetens skull, spendera lite pengar. Först på Tasty house, för andra gången den här helgen. Och sedan på Fair Trade-affären, så nu har jag, Emily och Julle kompiselefanter bland annat!
Efter en kylig promenad och ett toabesök på Dunkers så var det hem till mig som gällde och en omgång, ja gissa vad!? Jo, Qube såklart! Sist men inte minst, Beck.

Man kan sammanfatta min helg med följande :

* Felle
* Mys
* En ny kärlek - Skidåkning
* Allmänbildning - QUBE
* Snygga killar - SF, Lördes ; ) haha! Felle Emily Lina Minns ni??

Bästa helgen på mycket mycket läääääänge!

LOVE <3 Julle

skidor - min nya älskling

Jag har idag gjort det jag lovat mig själv att aldrig göra! Åkt skidor - och jag måste ta tillbaka mina tankar om detta, jag älskar denna sport, trots att jag har vridit mitt knä men det gör inte så mkt. Jag måste säga att detta är ngt jag ska göra igen : ) Fan  va skoj det var, jag vet att alla mina vänner hemma kommer få en chock för jag har ALLTID sagt  - Hur fan kan man betala för att åka och frysa?? - Men det gjorde man definitivt inte. Inte nog med att det var grymt skoj, jag hade med mig my love Felle, Gurra G och the best skilehrer (hej blandning av språk) ever Niclas. Trots att jag såg ut som ett danskt luder enligt honom i vissa delar av min skidåkning för att jag inte böjde på mina ben tillräckligt mycket så är han lätt den bästa och han har lärt mig mycket : ) Tack love!

Nej men nog om detta, nu ska vi ha alla hjärtans dag middag <3 Mysigt, bara GR09, det fattas dock ngr av mina favoriter! Ni vet vilka ni är! LOVE!!! <3

With a lot of love Julia

prov osv

Nu har jag precis skrivit prov, geografi : ) Övriga världen, blindkartor! : ) Gick nog rätt bra.

Jag har dock en mystisk känsla i magen, imorrn ska jag och klassen åka skidor, det är nog anledningen till att jag har denna känsla i magen : P Niclas, du har ett svårt uppdrag framför dig, lära mig Julia Kjellberg att åka skidor. Du vet inte vad du har gett dig in på! Haha! Pappa vad säger du, skidsemester nästa år? haha! : ) ¨


<3 Julia

: )

Igår kväll fick jag och Felle ett ryck och klickade hem lite kläder från  hm : )

det blev följande:

palla!

jag fattar inte hur du alltid pallar bry dig om hur jag är och vad jag gör. iaf de saker som du inte tycker att jag gör rätt. Hmm, är detta verkligen fair? Inte i mina ögon, sluta lägg dig i och sköt ditt eget istället. För jävelen!"Den som är frisk har många önskningar men den som är sjuk har bara en!"

lyckan är obeskrivlig

jag har nu äntligen kommit upp på en sån där härlig våg att surfa på, igen! var iofs uppe på en under min 3 veckor i Egypten men trillade av i tisdags  kväll : ( Men nu har jag hittat upp igen! fan va hälrigt det är.

Du anar inte, du är drmmen ever! glömmer dig aldrig!

RSS 2.0