London

Imorgon åker vi ÄNTIGEN på den efterlängtade resan till London, Kl, 07.00 åker vi från Örby för sista gången på hela 5 dagar! : ) så skönt att äntligen få vara med om den bästa födelsedagspresenten någonsin! Tack Mamma och Pappa för att jag får va med om detta underbara en gång till, London.

Ska försöka uppdatera men det är inte säkert att det går, isf så skriver jag när jag kommer hem!

Ha en underbar vecka allihop, för det ska jag ha!

<3

The O.C

The O.C är verkligen den bästa serie som någonsin gjorts. Jag har nu spenderat 6 timmar framför denna serie 3 med viktor och 3 själv och jag är inte ett dugg trött på den. Kunde suttit i flera timmar till. 

- " Who are you?"
- "Who ever you want me to be"
Detta är nog serieväsldens gulligaste replik och jag har hört den igen, säsong II. UNDERBART!


Nog om OC. Som vanligt måste jag ju skriva om problem. Mitt problem just nu är att ALDRIG ngn ringer mig. eller jo det är det folk som gör men inte de jag vill ska ringa. Jag vet att jag kanske inte alltid kan va med, men om man får reda på något i tid så går det faktiskt att ordna, Utan PROBLEM!! Ja ja!

LONDON på torsdag! Ska bli underbart att komma bort från allt. Men kommer sakna vissa delar av mitt liv också, tur att jag inte ska va borta så länge : )

Viktor du är den bästa vän man någonsin kan önska sig! Hoppas verkligen du förstår det! <3

Helgen!

Helgen var super bra! Började på fredagen med mys med älsklingen och sedan gekås : ) Då var iofs Viktor med men vad gör det, alltid kul att lära känmna nya människor! Lördagskvällen spenderades med arbetskamraterna från Kaskad : ) det var personalfest. Mycket lyckad kväll, bra planerat killar. Detär nämligen så att killarna bestämmer vartannat år och tjetjerna det andra året. I år var dte killarnas tur och vi tjejer visste som vanligt ingetnting mer än att vi ska vara beredda på skog och vatten. Bad i Ätran 4 grader i vattenet och bastu mitt ute i skogen var en bra början på en ännu bättre kväll. Dock har vi olika åsikter om handuk eller ej i bastun! haha! Vi yngre kör med handduk. : P Sedan åkte vi till badhuset i Svenljunga och åt sjukt god mat : ) Sedan badade vi hela natten låååång : ) Det var brottningsmatcher här och fototganing där, haha! Emelie  du var bäst på korten iaf! det slog allt, : P haha! hmm, ja det var nog kvällen i helhet! Nakenbaden är väl inget att ta upp, jag ahde dock badkläder på mig, DUKTIGT!

<3

Vänskap!

Jag har funderat en del på det. Vänskap vad är det egentligen, vem bästämmer att nu är vi vänner eller nu är vi inte vänner. Kan man ta reda på det?
Hur är man en bra vän? Hur vet man att ens vänner är bra vänner?

En sak vet jag och det är att det tar på en när ens vänner inte finns där, så jag hoppas att det aldrig mer ska hända!   Utan er fungerar det inte!

RSS 2.0