Jag känner mig redo,

Om en vecka befinner jag mig i Egypten igen, då i Sharm el Sheik (sharm) men bara för en kortare period, då jag ska befinna migi Hurghada (HRG) på utflykts observation i 2 veckor efter ankomsten. Sedan vet jag inte var jag kommer hamna, Sharm eller HRG. Ingen aning : ( ?? Detta känns mer är jobbigt eftersom det känns svårt på ngt sätt att planera, jag vet egentligen inte vad jag ska planera men det känna riktigt jobbigt ju mer det närmar sig. Men jag får ju 2 veckor iaf i HRG, det känns bra : ) Väskan är packad, pengarna är växlade och biljetten är utskriven, jag känner mig redo att ge mig ut i världen på nya äventyr! Längtar till den 6 oktober 07.40, då lyfter planet förhoppningsvis och vi beger oss ut på vår livs äventyr! : )

                           "Världen är en bok. Den som inte reser, läser bara en enda sida"

båstad, HBG, kickoff

I tisdagskväll åkte jag ner till Båstad, äntligen. Det var dags för kickoff för nys TS klassen på gamla skolan så då ställde jag, Felle, Emma och Matte upp som gruppledare : ) det gick alldeles utmärkt, förutom när vi skulle sammanställa poängen och mitt lag var 2 (!) poäng efter Mattes lag, vilket gjorde att vi bara blev tvåa :  ( Vi gick från Mellbystrand och in till Båstad och alla vädergudar var på vår sida, solen sken och himlen var klarblå. Så skönt.
   På kvällen åt vi en grymt god kyckliggryta som kära Anna lagade till mig och Felle. Det var även hos henne jag bodde under ming tripp i skåne : ) Vi pratade massor, innan det var dags att sova. 
   På torsdagen åkte jag och felle till HBG och kollade runt, träffade Hulle och Sandra också. Vi åt en grym middag på haket men det som jag såg fram emot under den tiden vi gick runt på stan var att jag skulle få träffa felles morbror Thomas. : ) Han är min idol, så grym : ) haha.
   Vi sprang, bokstavligt taat, ikapp Johan Wissman också på gågatan i HBG. Och skaffade hans autograf : ) haha, pappa den är till dig. felles kommentar under denna språngmarsch var något i stil med följande "Du vet att han kan springa ifrån dig om han vill va?" och då brast vi ut i flabb, : )

                                               " I cant wait to see that boy again"

avsked och tårar

nu har jag tagit mitt första riktigt jobbiga farväl innan min resa till Egypten. Pappa åker till Rhodos om 30 minuter och kommer inte hem innan jag åker. Han ska vara borta i 4 veckor : / Kul och jobbigt. Jag är grymt avis på honom, : )

Jag som ni säkert alla redan vet hatar att säga hejdå och om det bara är för ngr veckor så gråter jag som ett litet barn. och så även idag. Men inte förns jag kom ner till kontoret, kan ju inte stå uppe i gaten i uniform och gråta. det ser väl inte jättebra ut kanske : P

Jag har under de kanske 10 minuter sen jag kom ner från planet tänkt tanken att "äh va fan jag åker med och skiter i egypten" ett tiotal gånger men sen har det slagit mig att jag kan fan in te offra min dröm på att åka med pappa till grekland för att jag tycker det är jobbigt att säga hejdå.

Pappa kommer sakna dig massor, hoppas du kommer på besök snart!

<3 Julle

                                                           "Amor vincit omnia"


valrossklubben -

Jag vet egentligen inte hur vi kom in på att kalla oss för valrossklubben, och jag vet inte heller riktigt varför det blev just valrossklubben, jag vet syftet men inte vrf. Någon av er andra som kommer ihåg så påminn mig gärna : )

Jag har nu efter ganska många veckor ifrån er, även om vi har träffats så är det inte på samma sätt som det var i Båstad, att shit va ni betyder och har betytt mycket för mig. Ni har stöttat mig när det var svårt och jobbigt, torkat mina våta kinder, skrattat med mig, supit mig under bordet. Det sista vet jag inte om det var någon bra grej egentligen, men shit va roligt vi har haft.


jag vet att jag ibland kan bete mig som ett svin, och det vet ni också. Så jag vill bara säga förlåt till er,
Emma och Natha för att jag slängde ut er, även fast vi nu i efterhand kan skratta åt det, och för mitt hemska humör en kväll i mitt dåvarande hem.
Felle för att du inte "dög" som du uttryckte det när jag var grymt lessen en av de hundratals fester på hallandsvägen.

Utan er hade jag inte varit utbildad Guide och RL idag, jag hade inte fått uppleve 3 städer i Europa, jag ahde inte fått uppleva Hurgahda och jag hade inte fått träffa kärleken i mitt liv. <3

Ni är de som har format mig till den jag är idag och den person jag föralltid kommer att vara. Och detta är jag enormt tacksam för : ) Utan er hade jag aldrig stått där jag gör idag, jag hade inte haft 3 av de allra bästa vännerna man kan ha och framför allt jag har fått uppleva det i särklass bästa året i mitt liv tillsammans med er.

För det skulle jag nog vilja kalla året i Båstad med er, det är det i särklass allra bästa året i mitt liv. och det ska till otroligt mycket för att slå det.

Tack för allt!  : ) Ni är underbara!

Ni är det allra bästa som finns, jag kommer aldrig glömma er!
Älskar er!
Julle, Felle, Emma och Nathalie tillsammans är vi oslagbara! <3 En kvartett som är outstanding i allt de gör! Outstanding!Valrossklubben <3
Julle, Nathalie, Felle, Emma. <3


Lite uppdatering kanske krävs

Jag har ingen riktig lust för att blogga längre : / Men jag hoppas att den ska komma tillbaka, kanske med hjälp av min kära vän Felicia <3 ?? haha. Allt hänger på dig, känn ingen press?
Ja vad har hänt sen jag skrev sist: Ja det händer inte så mkt, jag jobbar lite grann, sover en hel massa, pluggar Egypten ännu mer om det är möjligt : )
   jag gör som ni kanske redan visste allt för att få komma till paradiset och Hurghada till mina favoriter. Tyvärr verkar det inte som att någon av Matte, Nathalie eller Emily hamnar där. Men jag känner ändå att jag vill dit.  : ) Men när de är i Sharm så kan det inte bli dåligt om jag hamnar där heller, bara att jag inte får träffa er och dig lika mkt. Men det går både båt och flyg, får väl lägga alla mina pengar på det : ) haha. 
   Jag försöker även göra en egen resehandbok (läs pärm med fakta) om allt nyttigt och onödigt vetande om Egypten. Funderar på att försöka övertala min älskade Felicia att ta en tripp till HBG den 15 så vi kan lära oss lite med onödigt vetande av Thomas, min nya idol förövrigt! : ) haha. Detta var bara en liten parantes. Tillbaka till pärmen, jo den ska innehålla allt som jag kan tänkas behöva veta som Guide och Reseledare i Egypten. Detta är en jävla massa jobb kan jag säga, men jag har ändå inte så  mycket annat för mig   : P haha.                                                          " Amor Vincit Omnia"


RSS 2.0