äntligen lite planer : )

Nu har jag äntligen lite planer för sommaren : ) PÅ fredag kommer Felle och Jonas hit och stannar tills på måndag. Shit jag har inte mng dagar på mig att visa de allt jag vill att de ska se : P haha. och på måndag åker jag med de upp till Norrköping och Gusum och stannar där i 4 eller 5 dagar : ) WIIEE! Ska bli såå skoj! Äntligen får jag se hur lilla Felle bor, och så får jag träffa familjen också : )

och sen v.35 fredagen iofs. så kommer emma och henkepenke upp till borås, så då ska jag umgås med henne i en hel helg : ) Wiie!

"Alea iacka est"


kändistätt på GOT

Är vi inne i ngn form av semestertider för kändisar?? Flygplatsen myllrar av kändisar, inte för att jag ser alla men vi rapporterar till varandra. Just i skrivande stund (läs för 5 minuter sedan) så hade jag Kevin BOrg med flickvän utanför min lilla lucka : ) Igår natt flög U2 med Bono i spetsen hem från GOT, planet var magnifikt : ) Logga och allt på. Amy Diamond med sällskap åkte också för ngr dagar eller ja ngn vecka sen : ) Detta är bara de jag har sett och ett urval av dem, men ändå. Vad är det som händer? Tar svenska stjärnor semester? : )"Cogito ergo sum"

Jag kan bara säga ett ord: GRYMT!

Igår var det äntligen dags för konserten som jag väntat på i många månader. U2 var äntligen på plats i Göteborg på Ullevi : ) Och jag kan beskriva konserten med ett enda ord: Grymt!
Det var helt enastående. Det enda som fattades för att göra konserten fullbordad var låten "Running to stand still" som är min personliga favorit, men den är ju inte så "känd" så det är väl bara att gilla läget. och det gör jag, för gårdagskvällen var ev av få väldigt bra kvällar under sommaren -09!"Bono"


RSS 2.0