TjugoNionde November TvåTusenÅtta

idag är det fest : ) dock utan mina festprissar i Båstad, lite tråkigt. Men vet ni vad? jag tror det kommer bli en kanonkväll i vilket fall, det kan inte bli annat med det gänget! : ) Ska bli så jävla skoj, men det blir jobbigt att inte du är med, fan va jag saknar! Så det gör ont i mig : / Men men, det går nogöver, kanske när jag får se dig, kanske aldrig. men det är ngt jag isf får leva med.

"Smärta är en känsla, känslor går över"

TjugoFemte November TvåTusenÅtta

Jag kan inte låta bli att sakna dig, hur mkt jag än vet att du aldirg ser på mig på deta sättet som jag ser på dig! Varför?
"Hur kan man sakna någon som sårar så" var det någon som sa till mig, och det stämmer verkligen. Fan, hur kan jag sakna dig så fruktansvärt. Det finns inte. Åhh, kan du inte bara komma hit och hålla om mig, på det sättet som bara du kan! varför valde jag att bo där jag gör? vrf bor jag inte bara där du är? 
   Vi hade kunnat ha det hur bra som helst, eller jag tror iaf det.. Kan du inte bara komma hit. SAKNAR DIG!! <3

" Allt blir vad man själv gör det till "

Tjugofjärde November TvåTusenÅtta

Har redan klarat av min första dag på LIAn : ) Sjukt skönt att vara hemma redan 10.40, sen gick jag ju upp 02.45 inatt också men det var rätt skönt faktiskt, konstigt nog. haha! Jag som aldrig är pigg annars var jätte pigg när jag skulle upp inatt. Och gud va roligt det var på flygplatsen. Känns som att jag kommer trivas som fisken i vattnet och kommer ha 5 underbara praktikveckor ..

Fixade nyss vaccinationerna till Egypten i Januari, bokade tid. redan imorrn ska jag dit : / USCH, jag som hatar sprutor och sånt, får fjäska lite med mamma så hon kan följa med. Har även bokat klipp och slingtid : ) så djag får glädjas åt det imorrn när jag ska ta sprutan : P

saknar er som fan, helt sjukt. Kommer ner och hälsar på så fort jag är ledig!

För er som har lust att hitta på ngt i veckan så är jag ledig ganska mkt,
tisdag ledig
onsdag ledig
torsdag 04.30-09.45
fredag04.45-13-30
lördag 06.00-09.30
söndag ledig

"Im just the shadow of the woman I used to be"

TjugoTredje November TvåTusenÅtta

Kollade nyss bilder från Kårfesten igår, Varför va inte vi där? Satan. Jaja, det är ändå ingen fest utan oss så, det kan inte ha varit så skoj : P haha!

Saknar er som fan.
Skriver kanske mer sen : )

"Jag vill vara din verklighet"

TjugoFörsta November TvåTusenÅtta

Vi har sett det hända tusen gånger.
   Vi har sett den lite uppjagada familjen hitta lugnet runt ett framväxande sandslott. Vi har sett strävsamma
par upptäcka varandra på nytt under ¨långa strandpromenader. Vi har hört barn skrattande prova
sin engelska för första gången.
   Vi ser dagligen människor som låter tanken flyga ut över ett gnistrande hav och bara är, utan krav och
förväntningar. Kanske har vi sett dig?
   Vi blir lika glada varje gång. När vi ser någon hitta den där känslan, som antagligen bäst kan kallas för
frihet, då känns det som vi lyckats.
   Vår idé om resande bygger på att ge dig plats att uppleva. Vi ska inte styra och ställa så mycket, Vi hjälper
dig till resmålet och det bekväma boendet. Sedan finns vi där om du vill. Vill du vara ifred är det ok.
   Därför kommer du bo nära det genuina folklivet när du reser med oss. Vi tror att du vill känna att du
är utomlands när du reser utomlands. Att de små skillanderna mellan hemma och borta är viktiga för din
upplevelse. 
   Det är på sådana platser vi ser det hända. Små högst personliga saker.
   De där som ofta blir de största minnena.


Vilket företag ger ut denna reklam tror ni??

Nu är jag hemma i Örby igen : ) Skönt på ett sätt, men jag har nog inte riktigt fattat att jag ska va ifrån er så länge. speciellt inte dig, men vi får väl försöka ses under tiden då jag ska va här hemma. : ) Har ganska många nya platser på sverige kartan att besöka under denna period. Ojojoj, kommer knappt ihåg vad alla platser heter. Men Nathalie, Emma, Emily och Felle ska försöka komma till er! Annars får vi ses i Båstad : ) Vilken helg tar vi? Saknar er redan. Skrattar alltid med er, har alltid kul med er, men jag ska ha skoj här hemma också. Ska träffa alla underbar vänner här hemifrån! Första bli imorrn <3

"I want to break free"

TjugoFörsta November TvåTusenÅtta

Ja så var det en ny dag, eller ja klockan är ju 00.06 när jag börjar skriva så ja det är en ny dag och Julia har än en gång inte kommit i säng i tid : P haha! Men gårdagen var en mycket speciell dag, sa HEJDÅ till alla underbar klasskopisar, vi kommer inte ses på hela 6 veckor, eller jo ska försöka åka runt och hälsa på er : ) Men får se hur min LIA ligger först. Det blir svårast att hälsa på dig Niclas, du är så långt bort : /  Jag hatar att säga HEJDÅ, men jag skärpte till mig och ja det gick faktiskt riktigt bra : ) Stolt över mig själv ... Men fan va tomt det kommer va utan er, Usch, hemska tanke!

Fan va skönt det känndes att få prata med dig lite idag, få reda ut alltihop lite : ) Men bara lite. fortfarande otroligt många frågetecken kvar, som bara snurrar runt u huvudet. Men men, det är bara att ladda upp batterierna och ta nya tag i nästa tanke som knackar på, en tanke tänkt upprepade gånger har en tendens att bli verklighet!

Felle, hjärtat, GRATTIS på fördelsedagen, hoppas den bli grym trots att vi inte kan tillbringa den med dig. Din present får du ihop med julklappen! : ) Hoppas det är okej! <3

Karin, hur är den tanken har makt, försök nu att inte tänka på....... Jag kommer inte ihåg den. kan du hjälpa mig??


"Det hjärta som skulle bli ditt på ngt vis, fryser nu sakta till is!"

Tjugonde November TvåTusenÅtta

Och så idag var det sista dagen i skolan med GR09 för detta året .. imorrn är vi lediga och på måndag är det LIA, åker ni med APOLLO inom de närmsta 6 veckorna så kan det vara jag som kommer ta emot er : ) Jag kommer sakna Båstad och er här nere ngt otroligt, ni är lixom de jag lever mitt liv med nu.
Nathalie, lilla hjärtat. Hur ska jag klara mig utan dig i 6 veckor, det kommer aldrig att gå! Det är likadant med dig Emma, kommer ringa hur ofta som helst för att jag saknar er så! Felle, Emily, boysen ja allihop! Men det ska bli skönt att komma hem också och få träffa alla. Tänker på er mkt och saknar er så jag tror jag dör snart! <3


"Could anybody find me, somebody to love?"

Nittonde November TvåTusenÅtta (fortfarande)

Felle jag vill jätte gärna komma och hälsa på dig.. Sorry! : / Hoppas du förlåter mig.. det vet jag att du gör! : )

Jag har nu sen förra inlägget tänkt en jävla massa, men jag har inte kommit fram till ngt vettigt. : / Mer än att jag blir mer och mer irriterad för varje gång jag ser det som sker framför mina ögon utan att jag kan göra ngt åt det ... Åhh, jag får damp! Vrf blir det inte bara som jag vill att det ska va? Det är iofs inget ovanligt.

Lilla du, kan inte du bara tala om för mig hur jag ska få honom att titta på mig med den där blicken, den blicken som han bara ger dig? Kan du inte bara ge mig en liten del av receptet, så kanske men bara kanske jag kan fixa resten själv.. Problemet är att lilla du vet fortfarnade inte om vem personen är eller att jag tkr mig se dessa blickar, för jag vet inte ens om det är sånna blickar eller om jag bara inbillar mig lixom. INGEN JÄVLA ANING! och jag vet inte hur jag ska kunna ta reda på det heller, : / Bara en ingridiens, sen kanske jag klarar mig! Snälla du, inse bara att det inte är ni två. Utan jag vill vara i ett vi med den personen.. Snälla inse!

Men en sak ska vi vara jävligt klara med,
Jag har varit med om dig så jag kan aldrig förlora dig.
Minnen, tankar, ord, blickar allt finns kvar. Men bara i det förflutna i mina tankar i mitt minne!

Har kommit på ett nytt sätt att avsluta alla inlägg på, får se hur detta slutar!

"Did I dissapoint you, or leave a bad taste in your mouth?"

Nittonde November TvåTusenÅtta

Satans jävla skit! Jag orkar inte fundera mer äver dig nu, vill bara att du ska inse att jag vill ha dig, på alla sätt och vis! Bli min! <3 Men det verkar inte riktigt som att du vill det, eller jag vet inte. Vissa tror det och vissa tror det inte. ja är en av de som inte tror det.. Men jag tror ju aldrig att saker som är bra för mig själv eller som jag vill kommer att hända.. = ( Tyvärr!!
Men men, det är bara att bita ihop, på fredag åker jag hem för 6 veckor hemma i ÖRBY, = ) men det kommer nog allt bli en hel del trippar ner till Båstad av mng olika anledningar. Ska även försöka åka och hälsa på Emma, Nathalie och Emily i deras "riktiga" hem. (Kul formulering) haha! Annars kommer jag sakna ihjäl mig efter er. Men sm sagt det finns mng anledningar till vrf jag vill ner hit! <3
   Ska bli skönt att komma hem igen och få tid till att träffa alla hemma. Saknar er som fan ska ni veta. Det går inte sätta ord på det. Ingen nämd inte glömd! 

Kärlek är en jävla känsla, är den besvarad finns det inget bättre, är den inte besvarad finns det inget värre!

<3 (En ngt förvirrad och tankespridd) Julia

Artonde November TvåTusenÅtta

Jaha, inte hänt mycket vettigt. Har suttit vid datan i 11 timmar, åhh shit va trött jag var i huvudet efter det! haha! : P Men det var det värt, vårt arbete kommer va grymmast av alla!

jaha, och så var det ju samma sak idag. Kan du inte bara inse att jag vill ha dig?  Satan! Jaja jag kan tyvärr inte göra ngt åt det : / och det suger, känslor kan man inte besätmma över.

<3 Julia

Sjuttonde November Tvåtusenåtta

Det har hänt en hel del sen jag skrev sist men det orkar jag nog inte berätta om nu. Europaresan med GR09 är det bästa som hänt mig sen studenten! : ) jag beskriver det med 3 ord, GALET, GRYMT, OFÖRGLÖMLIGT! <3 Ni r underbara.

Just för tillfället är det ganska komplicerat att heta Julia Kjellberg, det är inget allvarligt men ändock komplicerat. Detta försöker jag lösa med att prata med mina vänner här nere i Båstad men även med sena nätter. Emma och Natalie jag ska lösa detta, haha. Men jag behöver lite tid så jag kan fundera. Felle vet också så nu kan vi snacka om det nästan var som helst! haha!  : ) Tack för att ni finns!

Till er därhemma! Jag hade aldrig kunnat börja här i Båstad utan det enorma stöd jag fick från er, och jag är hemskt ledsen för att iaf vissa av er känner som ni gör, jag hoppas att jag har bättrat mig sen ni sa till mig. Jag ska hem nu i 6 veckor så nu får vi FAN se till att träffas. Min tanke är en helg med tjejerna i mitt place i Båsat, vad säger ni om det?? HAde varit grymt skoj tycker jag! <3 LOVE YOU AND I ALWAYS WILL

<3 Julia

sjätte november tvåtusenåtta

Birthday!

The best day in the year : )

RSS 2.0