slutet

och så var min nyårskväll slut, jag ligger i min säng och snackar med en gammal simmare, åh jag saknar den gamla tiden med Skene SoIS fan va bra vi var karin. Byggde upp det och hjälpte de att byta klubb osv! Men vi får allt ta åt oss lite av äran och hoppas att dekommer ihåg oss när de en gång i tiden står där på idrottsgalan och håller ett tacktal, kom ihåg oss då! : )

ja som sagt min nyårskväll slutar nu, ska up och jobba kl 02 inatt så det blir inget nyårsfirande för min del. Men jag tar igen det en annan dag, firar säkert ngtn annat när vi kommer hem, eller vad säger ni ? fest i båstad? inget går upp mot de! : )

Gott Nytt År och skåla lite för mig med på 12 slaget för då sussilurar jag !

<3sporten 2008

2008, OS år, mängder av förväntningar. Och det är på os jag kommer att lägga krutet i den här års krönikan om man kan kalla det så. OS trodde jag skulle bli det bästa på länge för svensk del. Men så blev inte riktigt fallet. Klüft, Kallur, Holm, Musse, Alshammar, Nystrand ja listan på mina medaljhopp kan göras lång. Men det gick inte riktigt som i min fantasi och det som grämer mig mest är simmarna. Vad hände, säsongen fram till OS har varit perfekt, inga skador, lopp i världsklass men nähä, när det väl gäller så pallar de inte trycket. Nystrand som har simmat på absoluta världsklass under hela året simmar ut sig totalt. Alshammars baddräkt spricker precis innan inmarsch mot något som kunde bli ett perfekt lopp. Men en man som imponerar något otroligt på mig är Michael Phelps USA, han är den bästa idrottaren genom tiderna, 8 OS guld säger rätt mycket. På dessa 8 medaljer slog han 7 världsrekord och bara det säger att han är BÄST. Totalt har amerikanen 14 OS guld. Den glädjen som han utstrålade när han insåg att USA hade vunnit lagkappen och i det sista loppet kunde han inte avgöra själv utan det var upp till en av lagkamraterna i lagkappen

att avgöra det hela. 7 eller 8 OS guld? Det blev 8 guld efter att han gjorde något helt otroligt. Simmar på personligt rekord, och simmar om en av världens bästa simmare under den sista sträckan, i slutet av sista sträckan till och med. Detta är helt otroligt. Michael Phelps är den störste idrottsmannen genom tiderna.

   En annan man som imponerade på mig under OS var Usain Bolt även om jag hejade på Asafa Powell i finalerna så är han enastående. Under OS i Peking tog han tre guld och slog världsrekord på alla tre distanser. Under 100 meters finalen leker han med sina motståndare då han sista fem meterna slänger ut armarna och hinner med att slå sig i bröstet innan han skär mållinjen som bäst i världen. Han leker sig till tre guld och tre nya världsrekord.

Jag ser fram emot OS 2012


2008

Det i särklass bästa året någonsin, bättre än såhär kan det nog inte bli. Eller jo kanske, Men jag kan knappast tro det.

Året börjar med att vi går in i slutfasen av det som krävs för att senare i livet kunna få ett bra jobb, sista terminen i trean på gymnasiet, på Drottning Blankas gymnasieskola i Varberg. Det fortsätter med en hel del fester inför studenten med olika teman hit och dit, sedan kommer en av vårens höjdpunkter nämligen 5 veckors praktik i Spanien, i Alcudia på Mallorca. Detta är de 5 bästa veckorna i mitt liv och alla minnen härifrån kommer jag aldrig att glömma. Jag och Hanna hamnar i rum 1122 och får de bästa grannarna ever. Emma och Angelica.

   Vi kommer hem från denna underbar tid oh inser att shit snart är det dags för jippodagen, balen och STUDENTEN! Jippodagen är grymt kul, vi är utklädda till guld, TU3 - GULDKLASSEN! Sedan kommer balen, Jag och Emma bestämmer oss tillslut för att gå tillsammans, det blir vad man gör det till och fan vet om inte balen var roligare än studenten på ett sätt. Det var helt otroligt. Jag hade i förväg förberett mig på en dag fylld med tårar och farväl och ja den innehöll en hel del farväl de flesta inte för evigt men några av de men inte en enda tår jag fällde under studentdagen och det är helt otroligt för att vara mig, jag gråter för allt. Och så var en fantastisk saga slut, efter tre år skulle vi splittras och kanske aldrig mer se varandra. Det gjorde vi, jag har inte träffat alla men de flesta. De som jag redan innan visste att jag skulle träffa!
   Sommaren kom med stormsteg och jobbet på Apelviken.se gick galant. Jag hyrde även en student lägenhet i Varberg under sommaren där jag bodde under två månader och så kul som jag hade under denna sommaren kommer jag nog aldrig mer ha. Massa sena nätter, Videomix - hemmakväll - MinnenÄven inför den här sommaren hade pappa och jag beställt en resa till paradiset, Rhodos.
   Jag fick ganska tidigt under sommaren ett brev som jag hade förväntat mig aldrig skulle komma, det var poststämplat i Båstad. Hm, vad kunde detta va? Jo just de ja, jag sökte in till en guide utbildning där i våras men jag har väl inte kommit in. Ojdå, det hade jag. Nu skulle jag ta ett av de viktigaste besluten i mitt liv. Jag tackade ja och började och var i början mycket skeptisk och ville bara åka hem. Trivdes inte. Men bestämde mig för att ge det en chans till, och vilken tur för nu vill jag inte sluta. Har gått i Båstad halva tiden nu, 1 termin och jag bävar inför 29 maj, 2009 då det är slut. Detta bidrog med mycket tråkiga saker också, en flytt hemifrån, bort ifrån all trygghet.
   Men när man flyttar bort så helt ensam förväntar man sig ändå att det man hade hemma kommer att finnas kvar, iallafall vännerna. Men så var inte fallet, det krävs en jävla massa från min sida och inte fullt så mycket från de andras sida för att hålla kontakten uppe. Men vad gör man inte för dem som ska va ens allra bästa vänner, jo allt! Så jag håller kontakten så bra jag bara kan! Men det medförde en till tråkig sak, som jag än idag fäller tårar över och det är min älskade Daniel. Men det är så tyvärr här i livet allting kan inte hålla för alltid.
   Under hösten har det hänt en hel del. Jag och min kära klass GR09 har varit på bussresa, den tog oss till tre nya platser på kartan nämligen Prag, Berlin och Dresden. Vi åkte dit för att guida och det gjorde vi verkligen, Vår guide Pier lärde oss allt han kunde. Nu är detta fantastiska år slut och det känns lite i kroppen. Synd att det är slut men jag ska se till att 2009 ska bli ett bra år det också men det blir svårt att slå 2008!

TjugoNiondeDecemberTvåTusenÅtta

Jaha, och så var ledigheten över, skönt det för det betyder att snart får jag åka hem igen. Skåne har verkligen fått mig förälskad, om man nu kan bli förälskad i ett lanskap : P haha.

Nu har jag skrivit klart årskrönikan för 2008, dne publiceras på nyårsafton! : )

Nathalie kanske kommer på besök i veckan, skojsigt!

Nu är det dags att sova, Hej sängen!

"Det blir vad man gör det till"

hemma..

så, nu var jag hemma från släkt middagen, det var trevligt. oj vilket tempo det var på mina småkusiner, jag fattar inte hur de orkar hålla igång, : P de är många nu också, 6 stycken. : ) Tack för julklapparna Farmor och familjen Kjellberg/Andreasson.

Nu borde jag sova, men känner inte riktigt för det, så försöker komma på ngt intressant jag kan skriva om, men jag kommer inte på ngt! : / ska förresten försöka knåpa ihop en nyårskrönika, men det är lite för tidigt för den än.

Imorrn ska jag umgås lite med Karin, ska även få massage : ) skönt, kasnke ryggen blir ngt bättre.. sen på kvällen blir det förhoppningsvis middag för två hemma hos mig med Anna, ska bli kul att träffas. bara du och jag igen : ) Flamsa, fjanta oss och tjöta massa skit : ) som innan!

"Jag vill göra det igen!"

TjugoSjätteDecemberTvåTusenÅtta

Jaha, gårdagens kväl börjde hos Malin med Karin och gänget. skoj som vanligt. mamma hämtade vid 22 och sen åkte jag till Emelie, där min kväll avslutades.. Haha, lilla hjärtat Hoppas du mår bättre idag än igår. Haha. när jag kom dit var Emelie och Peter rätt fulla, haha! men det var väl trevligt. har aldrig sett ngn av er så : P haha!

Idag bär det av på släktträff, med Kjellbergs släkten : ) brukar alltid hända massa cp saker under dessa sk träffar och jag är ALLTID inblandad! haha! men vad gör man inte : P

Jag har äntligen insett att jag har gjort ett sån tjävla misstag. haha, det är så typiskt mig att jag inte kunde inse det för ngr månader sen : / men nu så! Skönt att slippa dig!

TjugofemtedecemberTvåTusenÅtta

Tjo, nu är äntligen den värst högtiden över. Nu börjar det mysiga, ingen stress, inga måsten nu kan man bara va. det kan man inte innan jul. Det är klart att jul allt är bra men lite överskattat enligt mig!
Jag firade min jul med familjen som vanligt, sedan åkte vi hem från morfar och åt ännu mer. Efter ett tag trttnad ejag på att va ensam ungdom/barn så jag erbjöd mig att hämta Calle som var hos sin mamma i Öxabäck och det vill ehan mer än gärna att jag skulle göra. Stannade till lite på vägen hos mig så han fick hälsa på lite, : ) skjutsade hem han runt 23.30 tror jag. men inte säker : P haha! Tjötade lite till sen åkte jag hem och kollade slutet på nyckel till frihet med mamma och pappa. Hej sängen! : )

Idag har jag inte gjort ngt, men kvällen och natten ska bli lååång, hoppas jag. har ngen biljett till hotellet än så det får vi se hur det blir med den saken, men jag hoppas iaf på att den blir lång : ) Emelie och Jag ska göra Kinna osäkert! haha, sen är ju karin hemma från västerås och det ska bli grymt kul att träffa dig igen och få festa med er : ) alltid lika skoj.

"Come closer"

TjugoAndraDecemberTvåTusenÅtta

Satt idag på tåget hem från mitt kära hem och funderade på allt jag varit med om under mina 19 år.

Jag kom fram till att jag har varit mer om rätt mycket men två saker som jag har tagit beslut om har varit livsviktiga!
Det första valet var när jag sökte in till GYmnasiet, jag sökte till varberg och började där, helt ensam utan att känna någon. Hur skulle detta gå? Jo det gick galant, jag träffade mycket nya vänner och några av er var alldeles speciella. Till en början var vi 5 st som höll ihop i vått och torrt sen blev klassen ett grymt bra gäng och alla umgick nästan med alla. Vi hade blivit ett stort gäng. Så kom bästa året i mitt liv, 2008, Det innebar Mallis 5 veckor, Bal, Student och allt vad det innebär! Tack alla ni som varit med och gjort mina gymnsieår oförglömliga och de 3 bästa åren i mitt liv! Emma, Angelica, Jennifer och Anna fan va det hade varit tråkigt utan er och shit va jag är gla att jag får ha er som vänner! LOVE YOU! <3

Mitt andra viktiga beslut togs direkt efter gymnasiet, år 2008, jag valde att flytta till Skåne, Båstad. Ett nytt landskap, en helt ny värld. Jag förtstod i början inte ett ord av vad ni sa : P Men nu har jag blivit bättre och som Nathalie sa Julia du anpassar dig bra till den skånska miljön! Vilket glädjer mig, för det är det jag vill göra! Skåne är fantastiskt, bästa stället i Sverige! : ) Nog om skåne. Detta beslut har betytt otroligt mycket för mig, inte nog med att komma lååångt ifrån allt som är trygghet för mig, jag ska komma in i en ny klass och ska träffa nya vänner! Hur ska detta gå? Det blev helt fantasiskt. Hur bra som helst : ) har träffat massa underbar människor och får ha det hur bra som helst! : ) Emma, Nathalie, Emily och Felle ni gör vardagen underbar! Mattepatte och Niclas är också rätt bra på det! men de förstår inte riktigt allt. haha!

<3

"You´re the one that I want!

ArtondeDecemberTvåTusenÅtta

jag har hämtat mig, fan va skönt! kommer bli massa snack och mys och julklappar i helgen! jag LÄNGTAR.  På lördag åker jag ner till Felle och ska äta med henne och Emily och sen ska vi dricka drinkar : ) Skojsigt. på söndag bär det av hem igen, båstad, äntligen! Ännu mer mys, emma, nathalie, jag, felle och emily. Har ni vägarna förbi huset där ALLT händer så välkommen! : )

Nu ska jag på kalas, morfar fyller 80 : ) GRATTIS!

" You´re the closest to heaven that I´ll ever be!"

FemtondeDecemberTvåTusenÅtta

för en liten stund sen trillade jag av brädan och slutade surfa på min våg av lycka. Hoppas verkligen att jag kan ta mig upp snabbt, hels till på lördag och sen kan jag få trilla av å måndag igen då jag kan få prata med de som verkligen vet, vet allt! Båstad brudarna, det är er jag skulle behöva här just nu. ngr som verkligen vet, som lyssnar och som torkar min våta kind.

Tänkte närjag ändå håller på ge svar på ngr frågor som jag fått:
Det här med att såra, om du tänker efter så tror jag att du inser vad det är som sårar mig. Om du inte gör det fråga igen. men du ska få en ledtråd, förändringen från mysig till att inte prata med mig.. får den dig att komma ihåg? om inte fråga igen! Jag måste acceptera det som har skett, och det vet du att jag gör. med 110% men jag kan ändå inte låta bli att undra vad jag gjorde somvar så fel. kanske inte ens gjorde ngt fel, vad vet jag. men du ska veta att jag kommer alltid tycka om dig, som vän! för roligare med ngn har jag nog aldrig haft!
Anledningen till att det bara var jag och mina vänner som fick veta ngt, och inte du var för att jag var rädd för att få svaret.. och det tror jag nog att du inser också! hoppas vi kan va vänner iaf! <3

Hoppas detta kan ge dig lite svar på frågorna, vill inte skriva alla svar här för ag vet inte vem som läser!

men en sak till:
När längtan är som störst,
finns ingen tröst.
Inte ens den ljuvaste sång,
kan hindra mina tårars gång.
Ner för kinden de rinner,
inget hinder de finner.
Men varför då?
Kan man längta efter någon som sårar så?


TrettondeDecemberTvåTusenÅtta

Idag har jag varit på Liseberg med Emma och Matte (skippy) Myspys! : ) Synd att jag inte kunde stanna längre. Grymt kul att träffa er igen : )

Jag har kommit på att jag surfar på en våg av lycka, går runt i ett lyckorus som inte verkar försvinna. Mkt bra!
När jag åkte till LIAn imorse/inatt (beror på hur man ser det) ett stjärnfall, självklart önskade jag mig ngt men kan ju inte skriva här vad för då slår inte önskan in : `/ Och det är nog det enda som fattas i mitt liv just nu. Det är du!!! Kan du inte bara visa dig för mig, kom hit. När jag väl kommer vaqra nära dig så kommer inte du va där. Krångligt men ni som vet fattar!

"Smärta är en känsla, känslor går över"

ElfteDecemberTvåTusenÅtta

shopping : ) så jävla skoj. träffat Sanne också, trevligt.

På lördag ska jag Emma och förhoppningsvis Matte(om han står ut med oss) göra göteborg osäkert! fan va jag längtar!

Jag surfar just nu på en våg av LYCKA!! <3
Jobbar inatt så skriver mer imorrn: )

TiondeDecemberTvåTusenÅtta

Inte lika jobbig morgon idag som igår trots mitt låååånga samtal med Nathalie. Det var trevligt. Det märks rätt tydligt att vi inte träffats på länge med tanke på hur länge vi snackade. Och det var inte direkt tyst någongång under samtalet : ) haha! Shit! Lös problemen hjärtat! Jag vet att du kan : )

hjälp. i miss you like hell! pallar inte mer nu. Kom hit annars kommer jag till dig!  ; )


"I want to feel you"

Galna disskusioner

När ens klasskamrter inte har något för sig på sin LIA så rycker jag självklart in för lite roliga disskusioner. Idag var det Matte ( skippy) som hade tråkigt. Hans nya smeknamn ska tydligen vara skippy, enligt honom själv. Disskusionen idag handlade om att skaffa barn! haha, vi kom efter en stund fram till att efter LIAn ska vi skaffa en liten en, men bara en, det blir för jobbigt annars. haha! om det inte blir tvillingar vill säga. Namnförslag har vi redan, Skippy har planerat.
1 tjej - Berta
1 kille - Bertil
2 tjejer - Herta & Berta
2 killar - Bertil & Bert
1 kille & 1 tjej - Bertil & Berta

haha! klockrent!

NiondeDecemberTvåTusenÅtta

Sovmorgon! Underbart, : ) Imorrn också. Nu sitter jag och nördar vid datan och väntar på mail från APOLLO så jag kan göra min ekonomiska analys. Hopplöst.

Fick en släng av saknad när jag låg i sängen imorse. Helvete! Vrf kan du inte bara komma hit, sov med mig, va fan som helst. Bara var i min närhet. Det är ju det bästa jag vet! Men jag vet fortfarande inte om det är din vilja? eller vad du vill med det hela, om jag visste det vore allt mycket lättare! Men livet är inte alltid lätt. och det ska det inte va heller. tyvärr!


" I can be your HERO"

Idol 2008 - fiffelbranschens nummer 1.

Idol 2008 är uppgjort. Juryns låtval till Idols största framgång igår var under all kritik. De ska inte efter ett uppträdande då de har valt låten kunna säga ngt i stil i med, Sorry, fel låt! Det får INTE hända. KATASTROF!!!
Robin Bengtsson, han som de flesta trodde skulle åka ur tidigt klarade sig ända till semifinal och han är den enda värdiga vinnaren av idol år 2008. Han har gått från noll till hundratio på 9 (!) veckofinaler. Vilket är en hejdundrandes anledning till att vinna. Kevin som har varit med i Maltas melodifestival två gånger, är han verkligen värd en finalplats? Han kan ju redan va en stjärna. Och Alice, hmm, hur bra har hon varit de senaste veckofinalerna, har hon verkligen utvecklats. Inte i mina ögon. den enda som gjort det är Robin och därför skulle han stått som vinnare!!

Läste något i tidningen imorse, som stämmer så jävla bra.. "För mig är det uppenbart att juryn hellre ville se en tjej i globen nästa vecka -  och då fick stackars Svenljungarobin stryka på foten!" (ur. BT 20081206) Hade de velat se Robin i final hade de inte gett han de låtar han fick, så enkelt är det!!

Idol 2008 - sicken jävla flopp!

Femte DecemberTvåTusenÅtta

FREDAG - IDOL - MYS
Ikväll ska jag ner till Vbg till mina favoriter här hemma, : ) kolla på IDOL och mysa, HEJA ROBIN!! Ska bara köra folk från mammas jobb innan jag kan åka ner.. Men det går nog fort hoppas jag.

Emma kommer inte upp den 13 : / SYND. men som jag sa till dig Emma, den som väntar på ngt gott väntar aldrig för länge. Och jag får ju träffa er den 20 : ) Eller?? Då hoppas jag iaf på att vi ska göra Båstad osäkert igen. haha

Kan du inte bara ge mig ett litet tecken ? inte ens ett livstecken jag får, iaf inte nu när jag är på helt fel plats vid helt fel tillfälle : ( Men det kan inte hjälpas, tyvärr! Och när jag befinner mig på rätt plats gör nog inte du det, tror jag inte iaf. Men men, snart. SNART får jag se dig igen! ♥

"You are like a Tatoo on my Heart"

Fjärde December TvåTusenÅtta

jaha, nu var det ett tag sen jag skrev. Har väl inte hänt så jätte mycket sen sist : P jag åker till min LIA plats när alla andra sussilurar som bäst, sen åke rjag hem och sover då alla andra är vakna .. Haha! Jag har totalt vänt på dygnet, runt 03.00-04.45 då är jag som piggast, : ) Haha, helt stört, men det är bra inför alla stundande fester!

emma, nathalie, felle och emily Miss you like hell! <3 Emma hoppas vi ses den 13 : )

Du vet antagligen innerst inne och av att läsa min blogg vem du är! det är jag helt övertygad om, kan du inte bara berätta för mig hur du vill ha det, så kan jag rätta mig efter det sen ! ; ) eller jag kan iaf rätta mig efter det inför er andra, men inte inför mig själv. För de här känslorna är på riktigt, de är äkta. De är inga känslor som bara försvinner om du skulle säga att du inte vill ha mig .. mer än som vän , för vänner det kommer vi ALLTID att va. Skrattar nog inte så mkt med ngn annan som jag gör med dig! har inte så mysigt med ngn annan som jag har med dig heller för den delen. Kan du inte bara inse att det ska va DU och JAG  ♥ 

"Man älskar inte den som är vacker, den man älskar BLIR vacker."

RSS 2.0