saknad

saknar dig ngt fruktansvärt just idag. helt sinnes. snart kommer jag hem igen, då träffas vi ; )


<3 Julle


egypten

jag har skaffat internet i lägenheten, det är kanon : ) betyder bättre uppdatering från min sida.
Igår jobbade vi för första gågen, jag stod i baren : ) hur kul som helst, så nästa fest så ska julle blanda drinkar : ) haha. på dagarna fördriver vi tiden med att sola och bada: )  är ni avundsjuka??
Uppdaterar mer en annan dag, kanske redan ikväll. Saknar er där hemmaoch vännerna runt om i världen , speciellt DIG!  ; )

Antonia, vad var det du och din mor ville att jag skulle köpa? Vore kanon om du kunde skicka över en kommentar med det i eller vrf inte ett sms, mitt nummer funkar från den 2/4.. : )


Love Julle

kluven

jag är kluven i det mesta just nu. en säger ngt och ngn annan säger ngt helt annat om samma saker. Jag blir förvirrad. ja kluven och förvirrad är jag nog just för tillfället. Saknar att kunna snacka mina favoriter i båstad <3

Imorrn får jag besök, det ska bli mkt trevligt. hoppas jag och sen ska jag på besök hos mina kusiner! : )

godnatt <3 julia

avsked

Nu har jag gjort några av de allra allra jobbigaste farvälen inför egypten resan. Det första var i torsdes då jag sa hejdå till Älskade Felle! Kommer sakna dig ngt in i helvete.
och igår var det dags för övriga farväl, Emma, Natha, Matte och Emily. Shit. jag grät nästan hela vägen hem i bussen, de andra undrade nog va fan jag pysslade med. Men det är jag i ett nötskal. Bölar över allt. Jag kommer sakna er också så in i helvete. Får höras via facebook och msn <3 LOVE!!

"Du är resan som jag velat ska ta fart!"


för dig

"Jag har sett varenda vrå av sveriges land
Jag har härjat runt i loger och på Grand
Jag har letat efter ro för min skakande hand
efter dig, efter dig, efter dig

Du är resan som jag velat ska ta fart
Du är gåtan som jag aldrig löser klart
Du är början på nåt nytt och nånting underbart
för mig, för mig, för mig

När hösten kommer och tiden gått för fort
När allt känns på rutin och redan gjort
Ska jag samla mina krafter och göra nånting stort
för dig, för dig, för dig

Jag är hög nu sen den dagen när du kom
Ja, jag är hög nu och kan inte somna om
Jag undrar om jag nånsin ska nyktra nån gång
med dig, med dig, med dig

Det sägs att kärlek lovar stort men håller tunt
Du kan kalla det förnuft men aldrig sunt.
Det är väl sagt av nån stackare som aldrig ramlar runt
med dig, med dig, med dig

Jag har vandrat som en vilsen stenstaty
Jag har vart på rymmen utan att ha nånstans att fly
Det här är slutet på resan och början på en ny
med dig, med dig, med dig"

"Lars Winnerbäck  -För dig"

ångest

fick en släng av ångest när jag såg datumet idag och insåg att det snart är ett år sedan vi åkte till Mallorca. detta känns helt konstigt : (

och om mindre än en vecka åka jag till egypten med rebeccca! : ) Ska bli kanon!

back in Båstad

Nu är jag tillbaka i Båstad igen, denna gången blir det bara tills på torsdag innan jag åker hem igen för att packa och träffa alla innan jag åker till Egypten i 7 veckor : ) LÄNGTAR!

hem hemma

Har varit hem hemma sen den 13. Tåget var sent, det var fredag den 13. Felle du och jag! : P

Helgen har bestått av massa trevligheter, men det som slår allt är lördagen med gamla gänget. Fan va kul jag har med er, känns som att vi umgås varje dag, när vi väl ses är allt som det alltid varit! <3 Det måste vi göra om.sen har jag träffat helena som är hemma på besök i bytet v destination! mysigt!

<3

Hallandsvägen.Båstad.Sverige.Världen.Universum

Båstad helt enkelt. Mitt liv som skåning. Det har hänt väldigt mycket i mitt liv sen i augusti, men det största är utan tvekan att jag träffat några av de allra bästa vännerna man kan ha! Emma, Felle, Nathalie, Emily, Niclas, Mattias. Ni är de som har gjort att jag klarat av min tid här nere. Givetvis finns det fler, och jag vet att ni läser det och ni bidrar också men kan inte hjälpa det. De är mina allra bästa vänner. Thats it!

Emma - Du får mig alltid att skratta, får mig alltid på bra humör. Har det hänt något snackar vi om det och sen mår jag mycket bättre och jag hoppas att du känner likadant! Love you!
Felle - Jadu, haha! Får ett leende på läpparna bara jag ser ditt namn. det är ett gott tecken. Bättre på att lyssna än du är kan man inte va. Du förstår allt och kommer alltid med en smart lösning på problemen. Love you!
Nathalie - Du och jag, i vått och torrt! Har alltid kul med dig, : ) <3 Love you!
Emily - Du finns alltid där, jag kan ringa när som helst. Du blir aldrig arg. Du lyssnar alltid! Love you!
Niclas - Brorsan, vet inte vad jag ska skriva här. Du är allt på en enda gång. Bäst! Love you!
Mattias - Har ingen aning om vad jag ska skriva här heller. Du är en mkt speciell person som passar utmärkt ihop med min : ) Det är Kanon! Ärlighet vara längst! Love you!

Jag ska ALDRIG låta den vänskap som jag har med er försvinna och rinna ut i sanden. ALDRIG!!! Ni är de allra bästa vänner man kan få och er tänker jag hålla fast vid!

<3 Julia

: ) : ( : /

Blandade känslor! haha, orkar inte förklara. Båstad brudarna och brorsan ni vet iaf : ) Nåja! idag har jag haft en fruktansvär dag i skolan men mongo lärare. Hon är så jävla otrevlig, helt sinnes. Det ska hon få veta också, när hon får utvärderingen som hon har bett om, det var det sämsta hon gjort hittills :P  hahah! eller vad säger ni? Såga henne? JADÅ!

Idag har jag varit riktigt duktig, har gjort kalrt nästan hela mitt examinatinsarbete. : ) Så nöjd! hade bestämt att INTE göra det i sista sekund denna gången :P och det gjorde jag inte. Sen var det bowling och drinkar, drinkarna var goda, de i baren snygga JADÅ, och bowlingen avslutades med ja ett 20 tal övertramp för att jag tröttnade:  P haha!

Snackade lite med Nathalie idag och Emma med för den delen, va fan är grejen med att de vi tjejer inte tkr om och som vi tkr har ett lita wierd utseende, det är de alla killar vill ha? Hmm, jaja. ngn som har ngn fundering så kommentera gärna : )

"Dum spiro spero"

Hovs Hallar - GR09 TS10

Igår bar det av, äntligen tyckte vissa, fy fan tyckte andra. jag var nog med i gruppen någonstans mitt emellan. Kan bli kul men kan lika gärna bli förjävligt! haha! Det började bra, jobbigt som satan, backar och skog, klättra och trilla i lera. Men jag och Emma gav oss fan på att detta ska vi klara genom positiva tankar och att prata med varann! det gick grymt bra och mycket bättre än under första etappen som man kan kalla det : P Vi kom till slut fram till hovs hallar, efter en stunds omplåstring av min häl. tack ni som hjälpte mig! jag har sjukt ont kan meddelas.
Sedan satte i upp tält och vi hade föreläsning och ja vi åt, spelade revy, fick massage och försökte slutligen sova. Det var KALLT och blött. Men mest kallt. Sov kanske sammanlagt 1,5 timma inatt och det märktes på humöret när jag vakande kan jag lova. Vi gav varann feedback : ) Jag tog tag i det som ni sa till mig, och kände att det gick mycket mycket bättre sista biten av denna härliga utflykt. Tack för de! Ni vet vilka ni är.
Jag gick in  med en wierd inställning och kom tillbaka med nya lärdomar, mitt positiva jag, skavsår och en frktansvärd träningsvärk. Men hindrar det Julia Kjellberg? NEJ!!!

<3 Julia

26 MARS 2009

den 26 mars 2009 beger jag och rebecca oss till Hurghada, Egypten i 7 veckor. Nu är resan, boendet och praktiken fixad! KANON! kommer bli bästa resan ever!  : )


<3 Julia

45.89

Johan Wissman - 400m - EM guld - 45.89

Jadå, Johan Wissman sprang precis hem sitt första EM guld, som han själv har sagt var det enda målet med höstens träning, att vinna innomhus EM : ) Och han gör det. detta gör han med bravur, han leder hela loppet igenom, och springer på världsårsbästa! KANON!
"Man måste ge de lita chans i början" - Johan Wissman när Jihde påpekar att han hade långsammast rekationstid.

Idag har det varit öppet hus på skolan, vår klass GR09 bjud på dramatiserade guidningar. Jag spelade Rudolf Abelins Pappa och sedan spelade jag även hans dotter. haha, snacka om förändring : ) Haha! Kul har vi haft och vi har visat ALLA att vi i GR ger allt, och vår utbildning är den som verkligen behövs, Va fan gjorde de andra lixom?

Igår var jag hos Felle och kollade på Så ska det låta! : ) Det bjöds på god mat också, : ) Sedan hade vi även ett par intressanta disskusioner under kvällens gång. hon jag och morbror! : ) haha!

"Tanken har makt!"

Egypten, here we come!

With its contemporary interior design, large bar and great outdoor area facing the Red Sea, Shade is one of the coolest spots to hang out.

A truly relaxed feeling in the afternoon turns out a party at night. We take pride in serving the best drinks and giving you the best service possible. 'Out of the sun and into the shade!

Jag , Nathalie och Rebecca ska till Egypten i 7 veckor, ja du såg rätt 7 veckor! Kan det bi bättre. Vår praktik ska vi göra på stället som näms i texten på engelska, Baren och Restaurangen SHADE!

<3

"Veni Vidi Vici"


lycka

det var en av mina vänner som sa till mig idag att jag är den syster han aldrig fått pch på vägen hem från honom så tänkte jag lite över det han sagt till mig och insåg att shit, det betyder verkligen ngt. Jag insåg också att jag har nog fått den bror jag aldrig haft innan också. Vilket har tagit mig jättelåååång tid att komma på men nu när jag väl insett det är jag grymt glad. Kan det bli bättre? : )

Kan man kalla detta äkta vänskap??

"En tanke tänkt upprepade gånger har en tendens att bli verklighet"


RSS 2.0