Fan!

Snackade nyss med Calle på msn och frågade han om han kunde kolla var Rico ville ha för fotbollströja. Saken var dock den att rico ligger på sjukhus för att han har haft problem med hjärtat. Jag fick en klump i magen direkt när jag läste det och den blir bara större och större. Fan jag pallar inte må dåligt över det när jag är på Mallorca. men det gör man ju i vilket fall. Fan Rico, det får inte hända något. Jag vill bara åka hem och kolla hur det är med dig. Jag kan ju inte ens ringa til dig för jag har inget nummer : / Satan!
Du betyder sjukt mkt!

<3

Sicket jävla folkslag

Jag satt och disskuterade med Emma igår kväll och då kom vi på hur jävla tråkiga och fega svenskar är. Tänk bara i Irak frågan, vilket land är neutralt där? Vilket land var neutralt under andra världskriget? Jo , just det. Sverige. Svenskar är det tråkigaste jävla folket jag någonsin stött på, och tyvärr om man kan säga så så tillhör jag det själv.
Men jag kan inte riktigt påstå att jag är en sådan svensk, som inte säger vad jag tycker, som inte står för mina åsikter. Jag är helt tvärt om. . . . Jag säger verkligen vad jag tycker om allt och alla.

En annan sak vi kom att prata om under vår mysiga kvällsträff var hur jävla snåla svenskar är. Vi kom dock fram till att vi inte tillhör dessa människor.
Fan , jag och Emma borde tillhöra ett annat "folkslag" om det nu heter så : P

Ingenting är omöjligt, bara mer eller mindre svårt.

Mallorca!

Nu har jag kommit ner till Mallorca och vi har det helt underbart! Längtar dock efter vissa hemma, ingen nämd ingen glömd. Vi har det helt underbat, strålande sol : ) Halt underbart. kan inte bli bättre. Hotellrummet är jätte fint, hotellet är fint, stranden, havet, poolen, allt är fint . Praktiken är dock åt helvete, får inte ut ngt av det över huvudtaget... Idag har jag varit i städet med emelie och sofie, vi har fraktat kuddar till ett annat hotell : / Det sög, det var jätte dammigt och med dammallergi var det ingen hit ... : /<a href="http://www.bloglovin.com/blog/579932/juliakjellberg?claim=7pntdxjmbtv">Följ min blogg med Bloglovin</a>

...

Hmm, ja vad ska man säga. Varit och "jobbat" lite idag på Apelvikens camping. Sjukt mkt man ska lära sig...

Fan , jag vill ha tillbaka det vi hade, så som det en gång var. Ändra på det. Fan!
Vill ha tillbaka gårdagen, ; ) leva om.

<3

påsk

Ja, nu är påsken här. Och snön. : / men den lämnar jag snart . P haha! Familjen Långmo har tillbringat sin kväll här, som vanklit massa skit snack om allt och alla. haha!
Badvakter är ett hett ämne. : ) haha!

<3tack för en underbar dag!

....

jag kan bara inte släppa det, blicken, kramen, pussen! åh! jag dör

Dagen! : )

Min dag har varit grytm bra, började med simskola. Kommer sakna dig Isabell när jag är borta. : / Men som tur är kommer jag ju hem. Sedan gick jag ner och lyssnade på lite olika saker på kultkalaset på gymnasiet. Anna sjunger som en gudinna : ) Kollade på allt detta roliga med Richard, Calle var med lite men som vanligt försvinner han lite då och då : P haha, han hade ju lektion också. Middga på kaskad med de också. Gott, fast jag åt inte så mkt : ) haha! Satt och väntade på Emelie på badet i typ 2,5 timma, tack richard för att du väntade med mig : ) Det  uppskattas!
Kommer sakna er när jag åker! Bada när jag kommer hem ; ) och film : P

Jag längtar redan tills jag kommer hem!

// Julia

Björn Gustafsson <3

Åhh, BJÖRN GUSTAFSSON är lätt det bästa som hänt melodifestivalen. Han är det enda jag kommer sakna från årets melodifestival. Har nu kollat igenom de flesta klippen på youtube och ha kommit fram till att sången till Carina berg och den sista i finalen när han sjunger och sedan läser en dikt är de bästa. : )

Dessa är redan sedda av flera tusen människor och de lades upp i lördgas vissa av de. Det visar bara hur sjukt populär han är : )

// Julia

100 dagar till studenten!

igår var det syudentfest, 100 dagar till studenten bara : ) Känns helt overkligt. Det var så grymt kul, TEMA B denna gång och jag var , fantasilös som jag är, badvakt, Tur att Sally kom och var badare så jag kunde "vakta" henne! haha! :D kvällen var grymt lyckad trots dagens incidenter med körkortet!  haha! Nya tag en annan gång : )

Vill ni se bilder från festen gå in på Bilddagboken.se och sök på Juliakjellberg
Där finner ni ngr : )

!

Ja, jag skrev om vänskap för inte alls länge sedan och tyvärr så har det hänt som jag abslut inte ville ksulle hända. Vänskapen som en gång fanns där finns inte längre. Ni är bara ni och jag är en ensam liten tjej utanför ert coola gäng. Fan vad jag hatar att det alltid ska bli såhär! ORKAR Inte ta tag i det mer. Va fan gör jag för fel??


Tur är det iaf att ngr av mina sk riktiga vänner finns kvar. Och jag hoppas verkligen att ni vet vilka ni är!
Nämner inga namn!

RSS 2.0