to all of my friends out there...

There are a lot of people out there somewhere, which I met. These persons are the most important in my life, my friends. There is some of you which I know really good, and you know me really good also and then there is you who I say Hello to every time I see you and maybe ask how are you. All of you are my friends, some of you better or even best friends, but anyway friends. All of you mean a lot to me even if I don’t tell you this.

There are some of you which I know that even if I don’t speak to you for 6 months if I need you, you will be there and everything will be like we are talking to each other everyday. This is the ones I want to call my best friends. Some of you are really close to me and some of you are like 5 hours flight away, but anyway you are my best friends.

I always want to do the best for all of you, but I can’t. Sometimes I need to take someone other before you, and Im sorry for this but even if you are my friends I don’t think like you in every point.

And then we have this part, which I really don’t know if you are my friends or if I just know who you are. There is especially one out there, I can’t understand you to one hundred percent, and I feel really bad for this. I hope I will meet you soon so I will know.

So for all of you, when reading this thinks here she has to mean me take it to your heart, because that’s how it is!

Love you all!  


tro det eller ej men det regnar i Egypten!

Ja det är sant, jag förstår om ni tycker det är konstigt, det gör jag och alla andra här nere också kan jag säga. Det regnar och det är inte jättelite men inte jättemkt heller. Om man jämför med sverige har det inte regnat överdrivet mycket men för att avra egypten är det ju skyfall! här har inte regnat i hurghada sen 1993, landet är nu helt utslaget. Flygplatser är stängda, vägar avspärrade, taxibilarna kör knappt och kör de går det extremt sakta.

Nä nu ska jag iväg till flygplatsen, ska ta emot gäster som skulle till Sharm men inte kan landa där pga stängd flygplats...

                                                          "Amor vincit omnia"

Grammis galan!

Igår tog en av de bästa artisterna hem två grammisar på Grammisgalan och detta för årets artist och årets manlig artist :) Jag pratar om L.W. Han är ju bara bäst!
Egypten - paradiset

Egypten är fantastiskt och jag vill inte åka hem!

Ikväll ska vi ha middag för en av våra lokalguider som fyller år : ) Jag har ordnat och donat med det en stund diag, hoppas nu det blir bra. Har bara inte köpt ngn tårta än, hopaps bageriet är öppet när jag kommer dit lite senare :) Vi har köpt en kanonpresent också, jag elin och malin. Jag har iofs inte sett det än men ja elin har ju stil så jag förväntar mig att det är finfint! <3

Idag har jag inte gjort allt för mkt, haha. Haft hotellbesök där det inte hände jättemycket och sen office där det inte heller hände jättemycket så jag har hunnit börja med sammanställningen till den guidemanual jag ska göra inför nästa säsong med info om ALLA utflykter. Alla guiderna samlar info och ger till mig som ska sammanställa allt :)

Saknar er där hemma,

                                                        "Nemo saltat sobrius"

ShADE, from Russia with love, GR träff, hejdå

Ikväll blir det middag på mitt älskade ShADE : ) varje kväll är jag där och jag blir alltid lika glad när jag kommer dit, :) Efter middagen och goda drinkar ska vi gå vidare till ministry of sound där det är något speciellt ikväll, ska bli spännande att se vad from russia with love innebär : ) Det blir nog väldigt spännande. Jag vet dock inte vilka vi blir som ska ut än, men det lär vi ju märka.. Vi ska även ha en liten GR återträff, Jag, Emily, Johan, Boockas och förhoppningsvis Nathalie (hon är sjuk) ska träffas på Shade, boockas ska nämligen åka hem redan imorgon så det blir ett litet hejdå också innan jag drar mig hemåt igen. 

Nej Felle jag ser inte din första kommentar, vad skrev du?? haha, du är allt för petig vännen, men det gör inte mig något :) Jag är verkligen jättenöjd med headern, du har gjort ett bra jobb. Kom ner hit ska jag bjuda dig på en eller kanske två drinkar som tack :) Ja vi har nödtelefonen var tionde vecka, detta för att vi är tio guider : )


                                                            "Vi ses i dimman!"


jag lever...

jag har varit otroligt dålig på att uppdatera här, men jag skriver på resdagboken också det är därför och sedan har jag varit så trött på min design på bloggen att jag skulle kunna kräka på den, men nu har min kära vän Felle fixat till den precis så som jag vill ha den :) TACK! så nu ska jag försöka skriva här igen.

Jag befinner mig i egypten och det har jag gjort i lite mer än 3 månader nu och jag har cirka 4 månader kvar :) Jag börjar redan få panik över att jag ska åka hem och lämna en plats som jag trivs otroligt bra på. men jag ska tillbaak redan i augusti så det gör inte så jätte mycket. sommaren ska jag spendera i sverige :) Men men, ja här nere jobbar jag som reseledare för detur och gör allt vad en reseledare kan tänkas göra. Kör transfer, utflykter, har hotellbesök och välkomsmöte, har nödtelefonen och är med andra ord kontaktbar 24 timmar om dygnet! Som tur är har man bara telefonen var 10e vecka.

En liten snabb uppdatering om vad jag har för mig, ska försöka uppdater lite oftare nu när felle har gjort bloggen så fin!

Ikväll är det party! :)

LOVE Julle

RSS 2.0