älskade mormor.

vi trodde alla att det var en snöstorm på väg, men nu i efterhand insåg jag att det är morfar som städar för att mormor har tagit steget bort från oss här och mot honom. 
 
Idag somnade min älskade mormor in, och jag vet att jag alltid har sagt att det skulle vara ett enklare farväl än det jag tog för lite mer än två år sedan då min morfar gick bort. Jag säger inte att det var svårare idag, och inte ens i närheten så svårt, men fy fan va ont det gör! Jag saknar redan min lilla mormor..
 
Vem ska jag nu mäta mig med och tro att jag växer för varje gång vi ses när det i själva verket är du som krymper mer och mer? 
 
TACK mormor för allt du gjort för mig, du är en fantastisk människa och jag kommer alltid att älska dig! Hälsa morfar att jag saknar honom
 
Och hörrni ni, ta nu hand om varann och så ses vi en dag i Nagijala! vänta på mig där, lova det. 
 
ÄLSKAR ER BÅDA!!! 
 
 
 

saknad.

Jag sitter hos mormor och kollar på gamla kort. Kort från när jag var liten och min älskade morfar var min allra bästa vän!

Jag minns honom som om det var igår. Jag minns alla telefonsamtal (de enda jag ringde när jag var liten var till honom), jag minns hur du stoppade pipan och jag fick hjälpa till, jag minns hur vi lekte affär och jag minns hur vi, när jag tjatade riktigt mycket, traskade upp på vinden och kollade på alla gamla grejer, jag minns hur jag satt och kollade på när du skruvade med din gamla PV, jag minns dina träskor, dina flanellskjortor och jag minns ditt fantastiskt skratt!

Morfar jag saknar dig så det gör ont, kan du inte bara komma tillbaka?

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/448384/images/2013/pic_50ec0b6fddf2b342d5cff8b5.jpg" class="image">


Happy New Year!

Då var ännu ett år över, ett år som jag alltid kommer minnas som ett bra år. 2012 har bjudit på fantastiska dagar, nästan för många.

Nu är det ett nytt år och ingen vet hur det kommer se ut. Vi kan bara hoppas på ett bra.


RSS 2.0