Västkusten ...

västkusten brukar jag alltid kalla för bästkusten, men INTE just för tillfället. Vädret är helt värdelöst, det har öst ner regn HELA dagen! och det är inte skoj att sitta i en lägenhet en hel dag. Så jag och Anna trotsade vädret och gav oss ut på stan =) trots regn och kyla så var det ganska mysigt. Vi åkte även runt med det lilla tuff tuff tåget och fick en guidad tur runt om i Lysekil på hela 55 minuter, ngt jag tycker var synd var att guidningen var inspelad.. Sicken glassigt jobb, det hade väl vem som hellst klarat av, funderar på att skicka till Lysekils kommun nästa sommar och säga att jag kan guida istället.. kanske kan bli lite tjatigt iofs, haha. köra samma guidning typ 15 gånger om dagen! Men det ska jag nog klara av :P

Snart åker jag till Turkiet igen på semester, bara typ 2 veckor kvar  =) har inte bokat ngt än men det gör jag väl dagen innan eller något. detta för att ÄNTLIGEN få träffa min älskade Nathalie och Emily <3

Jag behöver Nathalie här hos mig nu, behöver ngn som förstår mig! <3

xoxo Julle

bästa helgen.

Denna helgen som precis har varit är den BÄSTA sen jag kom hem till Sverige för lite mer än 3 månader sedan. Den börjades med att jag och Annson köade till P!NK från 13-18 och sedan var det dags att entra Ullevi! Här väntade Black Widows, Good Charlotte och Takida som förband och sedan det bästa jag sett nämligen P!NK. något som dock gjorde mig besviken under denna kväll var Takida, som jag har uppfattat som ett bra band visade sig vara usla. Men det gjorde absolut ingenting för P!NK var det allra bästa jag ngnsin sett i konsertväg. Fram tills denna konserten har jag sagt att AQUA (-98) har varit den bästa men nu slogs den från första platsen.

Helgen fortsattes med middag hos Anna Broberg, snackade massa om allt och lite till. Sedan bar det av mot Holsjunga där Viktor hade spelning som vi tänkte lyssna på, lika bra som alltid, och min låt spelade han också så kvällen var redan här toppen. Det bar vidare mot Varberg, Apelviken där det vankades fest. Jag, Viktor och Jesper drog till OScars och kvällen var otroligt lyckad. Mycket folk, roligt folk ute. På vägen hem stannade vi och vilade lite på en mack, där det skedde diverse roliga och "finey" saker :)

Idag har jag inte gjort jättemkt, sov ganska länge, i Husvagn för typ första gången i mitt liv, sedan städade vi lite och sen åkte vi mot Örby igen :) Väl hemma skulle mamma och pappa dra och fika på campingen, varför inte tänkte jag och följde gladeligen med för att käka en fantastisk jordgubbspaj och drick saft, kände mig som ett barn igen :)

Nu väntar OC och sedan sängen, ska upp tidigt imorgon för att åka till Gekås :)

XOXO Julle

back on track

Now Im back home in Sweden again after the best holiday ever. America was fantastic, not just be there I met my friends that I havent seen for looong time again :) I will be back!

Sweden is nice now then when the summer finally is here :) I do have some new plans for the summer, i will go to Norrköping and visit Felicia and then I will go with Anna to Lysekil to visit Karin and then Im searching like crazy after a list minute holiday to Turky and my lovely friends Natha, Emily and Johan.

Now I will go out and stay in the sun with the last Twilight book. :)

XOXO

RSS 2.0