Bra dag

Imorse fick jag ge mig upp ganska tidigt i jämförelse med andra dagar, vid halv 10 ringde klockan och jag gav mig upp strax därefter för att göra mig redo för mötet med Elin. Min kära guide kollega från Egypten kom till Kinna idag och då måste man passa på :D Det är inte var dag man får finbesök från storstaden. Vi shoppade, fikade, lunchade, shoppade lite till och pratade massor :) Sooo nice, som vi hade sagt i Egypten.

På kvällen var det dags för middag hos morfar, det blev pizza från bästaste pizzerian i världen, Örby Pizzeria! :) Efter maten körde pappsen mig till Emelie för att lugna mitt sociala behov. Vi åkte vidare ganska snabbt mot storstaden Borås för BIO där även Simon slöt upp :D Farsan visades på vita duken, bra film dock lite seg i början. Det roligaste med detta bio besök var att emelie och jag hade en disskusion innan bion började att häftigt det vore om man blev ensam i biosalongen, och sagt och gjort vi traskar in och inser att shit vi är ensamma. Inte EN enda människa mer än hon mig och simon som skulle se filmen, KOMISKT!

Något som idag fått mig att tänka på Egypten var när de i Farsan sa ALLT BRA, så fort de sågs. Detta får mig att tänka på min älskade Nathalie och Zakaria som ALLTID sa så när de träffades. Men även maten som pappan i filmen lagade, egyptiskt. MUMS!


Jag och Elin på torget i Kinna :D


Sverige...

Ja nu är jag hemma i Sverige igen. efter lite mer är sju månader i Egypten, får väl se hur länge jag pallar stanna här. just för tillfället är jag enormt trött på det hela, det är kallt, grått, ingen sol. Ja med andra ord jag saknar Egypten enormt mkt, och jag tror att jag kommer åka tillbaka ganska snart :)

Pratade med Elin innan idag, och vi insåg att va är Sverige för ställe att bo på året runt, nej semester det duger fint...

Love Julle

RSS 2.0