SKÅÅÅÅÅÅÅNE!

Om en timma går tåget från Kinna mot MALMÖ! Tjoohoo! en helg med mina fina valrossar väntar, i bästaste Skåne. Ska bli så jäkla skoj. 
 
Skulle åkt till SF denna helgen om jag varit i Usa, tur att jag hittar på något annat skoj. Även om jag nog hellre hade varit i SF! Men fan inte hänga läpp nu, bästa vännerna väntar !!!
 
 
PUSS

pigg som en mört.

Tänkte jag skulle sovit när jag kom hem från jobbet, jobbade trots allt mellan 03.15-08.15! Men väl hemma mätt och belåten så var jag pigg som en mört.

Nu har jag städat upp hemma, köpt mammas och pappas julklappar och väntar på att Anna ska bli klar hos barnmorskan så vi kan fika.

I eftermiddag får jag finbesök! Calle är hemma på landet och ville hälsa på (och tigga skjuts) Det får han så gärna! :)

PUSS!


Oh my sweet little Gaby!

Isnt she sweet? :) I finally have my little Swedish team back home in Seattle, too bad I'm not there to join them! 
 
 
 

julkalendern !!!

Äntligen börjar det! Julkalendern. Och i år är det inte vilken kalender som helst utan min favorit Mysteriet på Greveholm är tillbaka! Jag har så sjukt mycket minnen från denna kalendern, kanske inte från när den gick i TVn utan mer från valrossgänget i Båstad!!!

På lördag smäller det och jag ska se första avsnittet med mina kära valrossar på lördag. Det kan inte bli en bättre start på lördagen.

<3 love you valrossar!


vinterstudion

Fantastiskt!!! Nu kör vi Sverige. Åh jag älskar detta, att få sitta i soffan en hel dag och kolla på skidor!

Tyvärr var jag lite sen hem idag för att få se damerna men hann med herrarnas målgång. Grymt Hellner!


söndags morgon.

Det bästa med att jobba tidigt en lördag och söndag är att jag måste sova tidigt kvällen innan. Jag kan alltså inte spendera alla mina pengar på en meningslös utekväll eller vakna upp dagen efter och må som man förtjänar. Jag mår toppen varje lördag och söndagsmorgonen även om klockan ringer 5.20 och 6.20 :)
Jag vet inte om jag kommer vara lika uppåt på fredag när jag gått upp tidigt sju mornar i rad. Haha!

Igår kväll fick jag äntligen tummen ur och bokade biljetter till Skåne nästa helg :) ska träffa mina kära valrossar igen, äntligen!!!

Ha en grym söndag, och må som ni förtjänar allihop! ;)


oh I got my life back.

I tisdags eftermiddag kom äntligen mina föräldrar hem igen, efter 6 dagar i Seattle. Skönt att ha de hemma igen men framför allt skönt att de inte är där. Var extremt jobbigt när de var där jag vill vara men inte får :( att de är hemma innebär även att alla mina saker är hemma också! Åh jäklar va prylar jag hade. De är nu uppackade och mina garderober är mer än välfyllda igen! :D

Nu sitter jag på jobbet och väntar på att planet ska lyfta. Hörs ikväll.

Förresten, STORT GRATTIS till min farbror Magnus som fyller 40 idag! :)


pensionärsvarning??!

Jag hänger denna fredgaskväll med mina föräldrar, och det är nog lite pensionärsvarning på oss. Först kollade på vi Go'kväll, sen Vem vill bli miljonär och nu På spåret! Hmm, vad är det som händer med mig? börjar jag bli svensk?? Det är lite tragiskt. men men, ska inte stanna här resten av livet ändå så det blir nog bra tillslut.
 
Har även varit på badhuset idag och tränat grabbarna lite :) vi skrattade mest idag, det var fantastiskt roligt! nu ska jag gå och lägga mig, även på det är det pensionärsvarning, men jag ska faktiskt upp tidigt imorgon bitti, 05.20 ringer klockan.
 
PUSS OCH GODNATT!

tidig morgon.

Idag har jag haft en grymt jävla jobbig morgon. Men försöker ändå le för ikväll kommer mina föräldrar hem, och det ska bli fantastiskt skoj. Känns som de har varit borta jätte länge. Och de ska inte vara jag som väntar på de utan tvärt om. Jag har verkligen funnit mig i att bo hemma igen, tycker att en kväll framför TVn med mina föräldrar är det bästa som sker på veckan! En vecka och jag saknar de massor!

Nu väntar jag på att klockan ska slå åtta, så att jag kan jobba lite. Ingen annan här och jag har lite grejer att fixa idag.

PUSS!


<3


Regn och kyla.

Fy attans va kallt det är. Både inne och ute :( stod på plattan vid planet i en timma imorse, höll på att frysa ihjäl nästan. Usch! Det får gärna regna när jag är inne men inte när jag ska stå ute.

I eftermiddag, direkt efter jobbet faktiskt så ska jag till Borås för att gå på bio! Twilight :) kollade trean och fyran igår hemma så nu är jag up to date.

PUSS.


Hur gick detta till?

Såg denna bilen första gången för ett tag sen. Kan undra hur detta har gått till??!


TWILIGHT.

Oh I live twilight. Idag började jag mitt twilight maraton innan jag ska se sista filmen på bio på söndag...

Jag vill inte att det ska ta slut. Åh jag är lite småkär i Edward, men säg inget till någon va? ;)

PUSS


bättre slut än början.

det blev ett bättre slut på dagen :) åkte till min fina vän Anna och fikade lite, sen har jag hängt med mina föräldrar hela kvällen! Nu ligger jag i soffan och kollar på nyheterna, ska lägga mig snart. Måste vakna tidigt imorgon :(

Snart tar jag helg, två dagar kvar. Samma dag som mina föräldrar åker på semester till mitt hem i USA! Fan va jag önskar att jag kunde följa med. Men det går inte så jag får nöja mig med att den 19 får jag tillbaka mitt liv (i form av materiella ting) och alla saker jag beställt. Kommer knappt ihåg vad jag har kvar där och vad jag har beställt!



PUSS!


Tiden, snälla gå lite fortare.

Idag är ingen bra dag. Jag hatar att det är kallt, jag är trött, jag är otrevlig mot alla jag pratar med (tyvärr inklusive de som jag älskar mest).

Idag är en sån dag då jag bara vill dra täcket över huvudet och sova tills imorgon bitti som förhoppningsvis blir bättre!

Till er som jag varit otrevlig eller kanske ännu värre inte varit något alls. Förlåt! Jag hoppas ni vet att jag älskar er!

PUSS!


Idag saknar jag er...


Movie night!!!

Skulle egentligen gått på bio idag med Emelie. Men vi (läs hon) lyckades inte förstå hur man bokade biljetter :P men inte surade vi för det. Hemmakväll fick stå för vår kvällsunderhållning. Först blev det Man on a ledge och sen The lucky one ;) otroligt bra filmer båda två, på olika sätt! Jag fick även bockat av två filmer på min att se lista :) en till imorgon, Snowhite and the huntsmen!

Nu ska jag sussa, imorgon bitti väcker nog mina söta kusiner mig tidigt. Bäst att va utvilad.

PUSS!


fredagsmys

Snart väntar fredagsmys med familjen Långmo! :) pizza står på menyn ikväll.

Dagen har bestått av jobb (tidigt imorse) sen tog jag mig en joggingtur (JA ni läste rätt!!!) innan det bar av mot Borås för att köpa en ny vinterjacka. Bestämde mig för att den andra jag köpte var för dyr. Fick även köpt ett par träningsbyxor! :D

PUSS!!!


Bästa frun man kan ha...

Hon har ja :)

Igår när jag kom hem från ett jobbigt möte hittade jag för första gången sen jag kom hem något roligt i brevlådan! Jag hade fått paket, en födelsedags present, från min kära fru borta i Staterna! Tårarna började rinna och de verkade som de aldrig skulle ta slut. Victoria har verkligen snappat upp vad jag önskat mig :) en bok, med en lista över 100 saker att göra innan man dör, och en linskopp som ser ut som en uggla!

Älskar dig frugan! Tack tack, tusen gånger tack!!

<3


GRATTIS Kjelle!

Idag fyller världens bästa kille (kanske synd att säga kille, man är nog bättre) år, min Pappa! 
Hoppas du får en toppen dag utan mig hemma i Sverige, önskar jag kunde vara där och fira med dig. 
 

För er som inte känner mig så vet ni kanske inte vad jag har för relation med min pappa. Jag älskar honom för att han är den bästa och värsta vännen man kan ha. Den bästa och värsta pappa man kan ha (han vet verkligen hur man skämmer ut sin dotter på bästa möjliga sätt, men jag vet hur man skämmer ut sin pappa på bästa möjliga sätt också). Men kanske framför allt för att han är den tokigaste personen som någonsin fötts (heter det så?) Jag och han tillsammans är nog den mest gala duo ni någonsin kommer att skåda. 
 
Älskar dig pappa och önskar dig en fantstisk födelsedag! 
 
 
 

socialt liv??!

Jag har börjat jobba! Fantastiskt skoj, men jobbig tider. I torsdags tog jag en nap efter jobbet, var sedan vaken i en timma innan jag klockan 18.30 (!) gick och la mig. Gick upp vid 3 på fredags morgonen för att jobba, kom hem och höll mig (tro det eller ej) vaken fram till 19.45 då jag bestämde mig för att knyta ihop säcken :) vaknade vid 2 imorse för att åka till jobbet igen. Kom hem vid 6 imorse, och sov en stund. Imorgon ringer alarmet 03.42.

Hej jobb! Hej då socialt liv!

nu ska jag sova, kanske orkar spela mer imorgon :)


RSS 2.0