EGYPTEN!

Förlåt för fålig uppdatering, intenet på hotellet funkar sådär :( så jag har helt enkelt inte orkat skriva något här.

Men nog om det, jag är framme i Egypten. Dock på fel sida av Röda havet om du frågar mig, nu befinner jag mig i Sharm el Sheik och det är här jag ska vara i 5 dgr till innan jag åker tillbaka till mitt ÄLSKADE Hurghada och har kramkalas med alla mina älskade vänner egyptiska som svenska. Vi ska även hinna med en middag på Cafe del Mar och ett glas vin eller två på ShADE :) Åh jag längtar sååååå. som mina egyptiska vänner hade sagt soo soo soooo much!

Under dagarna när i sharm så sitter vi mestadels på kontoret och går igenom saker som är viktiga för de nya guiderna, det är alltid bra med en upprepning för min del :) Så kan jag det bättre sen, även om det kan bli lite långtråkigt vissa delar så är det bra och jag försöker lyssna och vara pigg hela tiden! :)

Jag har en känsla av att denna säsongen kommer bli TOPPEN! Hoppas ni i teamet som läser detta har samma känsla :)

xoxo Julle

avalon restauragen, göteborg

Jag var på en restaurang i Göteborg förra torsdagen och det gick sådär bra när vi skulle betala, läs gärna mitt klagomål nedan! Jag är ARG

Mitt namn är Julia Kjellberg och jag var på er restaurang och åt den 2 september 2010. Vår nota hamnade på 1206 kr och mina vänner betalade 500 kr var kontant och jag skulle betala resten med mitt kort. Kvittot jag fick in och skrev på var på 206 kr men när jag senare kollade mitt kontoutdrag var det gjort 2 uttag på er restaurang. Det första på 206 kr och sedan ett andra på 1000 kr. Jag ringde då givetvis upp direkt när jag såg detta och blev bemött på sämsta sätt, personen som svarade var otrevlig och i princip dumförklarade mig eftersom jag ringde på fel tid (mitt under service), hade jag bara fått ett svar som vi har väldigt mycket att göra just nu kan du återkomma imorgon hade det inte varit några problem alls men nu blev jag ännu mer irriterad och ringde upp dagen efter, fick då prata med en tjej (har tyvärr inte namnet på henne) hon sa då att det skett ett misstag, vilket jag inte köper hur kan man råka dra ett kort två gånger på olika belopp? hon skulle i alla fall sätta tillbaka pengarna direkt på mitt konto och det skulle ta 3 dagar vilket jag förstår. Detta samtal var på måndagen den 6 september 2010 eftersom restaurangen var stängd på söndagen. När jag igår kollade mitt kontoutdrag igen hade jag fortfarande inte fått några pengar och blev lite irriterad eftersom det handlar om ganska mycket pengar (för mig). Jag ringde då upp restaurangen igen och pratade med en jättetrevlig tjej, Josefine, som sa att hon skulle kolla upp detta och om inte pengarna var insatta skulle hon fixa det. Vaddå inte insatta, jag skulle ju haft pengarna på mitt konto igår!

Jag tycker det känns konstigt att jag för det första blivit bemött som jag blivit och att det ska vara så krångligt att hjälpa mig, det är ju trots allt inte jag som har gjort fel.

Jag vill givetvis ha en förklaring om varför det har blivit som det har blivit!


LYCKA

läste på en väns blogg alldeles nyss och hittade en grej hon skrivit som passar in fantastiskt bra på mig  :)

Lycklig för att natten till den 14 September skall jag och min alldeles egna Julia åka bil med pappa till Arlanda och spela Winnerbäck på högsta volym genom Sverige och sätta oss på ett flyg till våra drömmars Egypten.....

idag har jag packat mina väskor, mitt rum är ett bombnedslag men ska nog få reda på det snart :)

xoxo Julle


kärlek gör ONT

det vet ni säkert allihop men jag har nog aldrig känt det så starkt förut, kärlek är både den bästa och sämsta känslan som finns och det som gör ondast av allt. Just för tillfället så gör det bara ont och jag mår allmänt dåligt.. Vet inte om jag orkar blogga på ett tag, så ni vet.

Men ngt glädjande i allt sorgligt kan jag allt ge er, jag ska inte åka till turkiet längre utan nästa tisdag alltå 14 åker jag istället till mitt älskade egypten för att starta upp destinationen där :) Lite lycka i allt elände!

xoxo Julle

sommaren lider mot sitt slut

sommaren börjar verkligen sjunga på sin sista vers, det har varit en fantastisk sommar som jag nu tänkte presentera i lite bilder :)

                           

Självklart har det hänt lite mer käcka saker, som tex jag har varit i USA och Turkiet. Jag har fart landet runt, och vem vet om vädergudarna har rätt för  ifs ska det va sommar en vecka till :)

Här är iaf ngr smakprov av sommaren 2010 :)

xoxo Julle

RSS 2.0