semester

ja, imorgon är det dags. Semester i 2 veckor, dock inte för mig. Vi ska till Boise och Sun Valley i Idaho. För första gången sen jag kom hit ska vi bila, en liten nätt tur på 13 (!) timmar. Vi ska mestadels köra på natten dock, så jag hoppas det kommer gå bra och att jag inte blir åksjuk. ska proppa i mig lite åksjuketabletter innan vi åker så det ska nog gå bra :) funderar även på att va uppe sjukt länge ikväll så jag är trött som aldrig förr imorgon och att jag somnar direkt i bilen. men vi får se, jag är redan trött så den planen kommer nog gå åt pipsvängen.
 
Får se om Vertigo, Paths of glory och Modern Times kan hålla mig vaken länge ikväll. Jag måste nämligen kolla på filmerna så jag kan lämna tillbaka de innan vi åker imorgon. Jag har redan hunnit avverka två stycken idag, Double Indemnity och M (kollade dock inte hela M, verkade helt sjukt dålig)
 
Solkrämen och bikinin är packad, böckerna är utvalda, filmerna är överlagda på datorn och väskan är packad - Jag är redo för 2 veckor i Idaho med 25-30 grader och strålande sol :) TJOOHOO!!
 
 
 

ahh alskade Italien!

detta var det basta som kunde hanad. Tyskland ar ute (som Jenny sa, som vanligt snubblar de pa mallinjen) och det ar Italien mot Spanien i finalen. For mig spelar det ingen storre roll vem som vinner oom jag ska va arlig. Sa lange inte tyskarna ar dar ar jag lycklig :) haha! 
 
direkt efter matchen ringde Jenny och jag skrek GOOO ITALY!!! :D haha! kanner mig lite taskig och marker efter min uppdaterin pa facebook att jag har manga vanner har borta som ar tyskar. allt handlar om fotboll och att tyskland akte ur, jag verkar va den enda som ar lycklig och retas kanske lite val mycket med de andra tjejerna. 

Maria skrev Shit happens varpa jag svarade Italy happened! hahahaha! 
 
Nu ska jag ut och leka lite innan det ar dags for vila for S och packning for mig :) 
 
Cheers! 

lets go to the BEACH

ahh, nastan hela dagen har spenderats pa stranden! sa jakla skont. det var jag, S, Hanna, N och Hannas foraldrar. De lekte med vara barn och vi satt och snackade (vi lekte med de ocksa) 
 
dagen som jag trodde skulle bli ett helvete blev perfekt, har inte haft det sahar bra pa lange har i Seattle. Jag borjade med att gora pannkakor for att ta med oss till stranden, S packade sina leksaker och sen drog vi :) Jag har flitigt anvant min solkram men ar anda ite rod pa ryggen, tror det var dar jag inte kom at riktigt :( jaja, jag anvander den iaf, och nu ligger den nedpackad i resvaskan for fredagens resa till idaho! 
 
Snart kommer Jeanette och hamtar upp mig och da ska vi aka och ata nagonstans inna det ar dags for fodelsedags kalas hos Jenny! :) Tjoohoo! Hon fyller dock ar 4 juli, basta dagen att fylla ar pa har is taterna. storsta hogtiden av de alla :) Dagens dresscode var klanning -  sa jag kor pa samma som jag hade pa midsommar :) 
 
Nu ska jag ge mig ut i solen lite. 
 
Cheers! 

godmorgon alla glada

Godmorgon! 
Jag skulle dock inte kalla min morgon god. Ar alldeles for trott for att kunna tanka klart, kom val hem vid 00.30 igar kvall efter Foster the People spelningen och sa borjade S skrka vid 7 imorse, vilket han fortfarande gor! och jag har ingen som helst aning om varfor hanliv ar sa hart just idag. jaja, det loser sg sakert snart. 
 
Solen skiner och himelen ar iaf bla  jag tankte bege mig till en park ganska sa snart :) maste bara ata lite frukost och fa pa honom klader. 
 
spelningen igar var helt okej, inget band som jag kande nagon storre karlek till. Kommer inte ga och se de igen, och hade nog kanske kunnat gora ngt vettigare for de dar 40$ som jag spenderade pa biljetten. Men inte ar jag bittre over det, nu har jag sett de och vet att de inte ar nagot for mig! Det var valdigt pridda aldrar pa oss som vr dar, en man som stod framfor oss hade gratt har och helskagg, var kanske 60 ngt, och tjejerna bredvid oss var nog 16! var aven ett par som var lite for hoga for sitt eget basta,
 
Killen - do you wanna go home?
Tjejen - No, why?
Killen - Because youre sleeping!
 
haha! trodde jag skulle do nar Victoria berattade om det. De hade likagarna kunnat sitta hemma i soffan och lyssna pa bandet for de kommer inte komma ihag nagot idag anda! 
 
Godkvall Sverige, Godmorgon USA! 

San Francisco och Foster the people

jag kan inte halla mig borta fran den staden, ar som att jag ar beroende :) Bokade flyg ner igar kvall, aker 3-5 augusti :) hade garna stannat langre, men det ar battre an inget. 
 
Nu vantar jag pa bussen som ska ta mig down town, dar jag ska mota upp Victoria och hennes syster for att ga och lyssna pa Foster the People :) har vetat om detta ett bra tag men har inte forns idag lyssnat igenom deras album. sa jag ar mindre forberedd infor denna konsert an vad jag var nar vi gick pa Coldplay. jaja, det blir sakert bra. de latar jag har lyssnat pa under dagen och lyssnar pa nu ar bra. 
 
Godmorgon Sverige (kanske lite val tidigt idag) Godnatt USA (kanske lite val tidigt det ocksa) 

Rewardscard och vuxenpoäng

 
här i USA finns det miljontals med rewardscard (kan inte komma på det svenska ordet, men typ ICA kort) alla affärer har ett, om de nu inte hade haft en så fantastiskt bra lösning på det hela hade jag inte ägt ett enda, men här är det så enkelt att man får ett kort och ett litet kort som man kan fästa i sin nycklering.
 
just för tillfället har jag ett menchies (frozen yogurt), 2 st seattle Storm (ett med hemma matcher och ett med bortamatcher) ett American Eagle (som utan tvekan är min favorit klädaffär här i staterna) och 2 olika mataffärer. Jag har även ett IKEA family kort, det är här vuxenpoängen kommer in. jag trodde aldrig att jag skulle skaffa mig ett IKEA family kort när jag var 23. Något håller på att hända med mig här borta, vet inte om jag gillar det eller inte.
 
 
 

basket

idag var det dags for basket igen, Seattle Storms tog emot Washington (kommer inte ihag lagets namn) storms vann :) tjoohoo! 
 
dagen ahr varit bra, vaknade tidigt imorse hos Victoria, ajg orkade inte ga hem igar kvall sa sov dar istallet :) vi borjade dagen med att skypa med hennes familj lite, de kommer forovrigt hit imorgon med en vastgota klosterost till mig!! LYCKAN AR OBESKRIVLIG!! Hovergrens familjen ar helt klart bast efter kjellberg! :) 
 
veckan som kommer blir nog hektisk tror jag, hannas familj ar har och jag ska hinna traffa de minst en gang till, victorias familj kommer som sagt imorgon. pa tisdag ska vi pa konsert. vi ska hinna fira Jenny, jag sk ahinna sova och packa. for pa fredag kvall (tydligen) sak vi aka till Idaho pa semester i 2 veckor. vet inte hur jag staller mig till detta, kommer sakna ihjal mig efter alla har och kommer antagligen klattra pa vaggarna. det finns inte overdrivet mycket att gora dar pa somrarna om jag har fattat det hela ratt, och 2 veckor ar lang tid. jaja, det ar bara att ge det en chans, anske kommer bli fantastiskt bra, vi ska bila dit, och det ser jag verkligen inte fram emot. Ni som kanner mig vet hur ackligt aksjuk jag ar! 
 
Nu ska jag se om jag kan hitta nagra billiga flygbiljetter till SF i augusti :) 
 
Godmorgon Sverige, Godnatt USA! 

midsommar tjoohoo!

shit va roligt vi hade igår, det var helt klart värt allt slit. I torsdags var jag och victroia uppe till 00.30 och förberedde. vi gjorde 180 (!) köttbullar, skrev skyltar, gjorde brunsås, kokade 40 ägg, knyckte björkris och handlade. det var en galet hektisk dag, men vi hade skoj! tack Victoria för all hjälp, hade aldrig klarat av att hosta denna festen utan din hjälp :) 
 
igår var dagen med stort D, vi började vid 10 med att göra en midsommarstång och detta med 6 ungar som sprang runt och ville leka med oss, vi satte upp flaggor och serpentiner, blåste upp ballonger och gjorde 10 kransar (eller Hanna gjorde) vid 17 var jag så trött att jag inte visste vad jag hette, men med en timma tills de 42 gästerna skulle komma fanns det ingen tid för vila. 17.40 kom jag på att jag borde ta på mig min klänning och fixa klart min krans :) festen var galet lyckad. köttbullarna var mer poppis än sillen, snapsen var äcklig (precis som det ska va) vi drack alldeles för mycket (precis som det ska va).. 
 
vid 1 på natten kom vi på att vi skulle busa lite och att vi var hungriga :) haha! vi begav oss till fruktaffären och skrev lite på en skylt, (se bild nedan) och sen gick vi till Donken, det var bara mc driven som var öppen så vi bestämde oss för att låtsas att vi satt i en bil. det funkade inte så vi fick fjäska lite med en HÖG kille som köpte 60 (!9 bitar Mcnuggets och 6 cheeseburgare till oss :) bästa måltiden ever! väl hemma var vi sjukt trötta och fötterna värkte. 
 
 
jag i min fina krans :) 
 
 
utan att veta att SHM skulle lägga av hedrade vi de :) 
 

förändringen.

det har skett en förändring. jag är inte längre blond och kommer därför inte tas som svensk längre :) TJOOHOO! nä jag gillar att va svensk. men kände att det var dags för något nytt så nu ser jag ut som ariel, ja mitt hår är rött! här kommer förändringen i bilder :D och nej jag ska inte va rödhårig hela mitt liv, men ett tag framöver iallfall.
 
 
jag helt galet nervös...
 
 
här händer det...
 
 
resultatet.
 
 

solkräm och förändringar

redan idag fick jag användning av solkrämen jag köpte igår :) jag har suttit i solen hela dagen medens S har lekt med victorias värdbarn. och för kanske första gången på 4 måander av playdates så lekte de fektiskt tillsammans idag :) Lycka!!! Vi har hängt i en park hela dagen, och påväg hem fick jag höja musiken och öppna fönstret för att lillgrabben inte skulle somna i baksätet. Jag lyckades och nu sover han så gott i sin säng istället. Jag har under hans vila hunnit byta mina lakan, tvätta, städa i mitt rum, slå in Jennys paket och förbereda mig mentalt på vad som ska ske om ungefär en timma!
 
om ungefär en timma kommer det ske drastiska förändringar med mig. jag säger inte nu vad det är, för det är bara Victoria här som vet vad jag ska göra och jag vill överraska de andra ikväll på middagen :)
 
Solen skiner, det är jordgubbssäsong, har insett att solkräm luktar gott, på fredag ska vi ha midsommarfest, hannas familj kommer på fredag och jag får äntligen träffa de och på måndag kommer Victorias familj. Jag är lika exalterad över detta som hon är :)
 
Love, Julle

dålig uppdatering

jag vill även be om ursäkt för den fruktansvärt dåliga uppdateringen. detta är inte mitt fel utan bloggappens, den funkar inte och jag orkar inte starta datorn varje gång jag ska blogga, plus att det är mycket enklare att lägga upp bilder med telefonen! Fixa bloggappen blogg.se!!!!
 
jag förstår mig inte riktigt heller på den nya designen på datorn, så vette sjutton om det blir något bloggande innan de har fixat appen. jag har läst att det inte bara är jag som har problem med den.
 
Godmorgon Sverige, Godnatt USA!

har jag gått och blivit vuxen?

Jag blir nästan rädd för mig själv. Idag skulle jag och S åka till Target (min favoritaffär här i staterna) för att köpa en fotboll till honom. han började nämligen spela fotboll idag och vi har bara en skumgummiboll vilket jag inte tillåter honom att träna med. För träna ja det behöver han! Så nu ska vi fram till nästa vecka lära oss fotbollsdansen (de gjorde den på träningen idag), att man INTE får plocka upp bollen med händerna, hur man passar och att hoppa över bollen fram och tillbaka. Tur att solen ska skina imorgon, vi ska spela fotobll hela dagen :D Tjooho säger jag Fuck säger nog S. haha! jaja, för att komma till saken. Jag brände ju mig lite i helgen när jag var i SF och nästan den sista människan jag ser innan vi hoppas på bussen för att åka till tåget är en solariekärring, som har äckligt äcklig hy och är helt skrynklig, jag inser då att så kommer jag också se ut om jag inte börjar va rädd om mitt skinn, så idag köpte jag en SPF 30 till min kropp och en SPF 55 till mitt ansikte! No more red skin här inte!!! :D jag är grymt stolt över mig själv, det borde ni också va. speciellt du mamma??!?
 

Tröttare än tröttast.

Idag är jag tröttare än tröttast. Kom hem vid 2 inatt! Dagen går ut på att göra S trött så han somnar på vilan och jag kan göra samma sak :)

Nu är vi hos Victoria och leker lite innan vi ska till en lekplats och leka med S klasskompisar och Victorias värdbarn :)

Glömde nog berätta att jag har bränt mig, galet mycket!!! Men det blir väl!!!

❤ Julia


Jag Ballade ur.

Jag Ballade ur det där med tatuering, ska fundera lite till så gör jag den i augusti istället när jag ska tillbaka till SF!

Jag har haft en fantastisk helg i SF, jag behövde verkligen det här. Tack Justin för att du är världens bästa och tar hand om mig :)

Justin tatuerade sig iallafall, han är ingen fegis som jag. Och ja han älskar Sverige! :)

Nu ska jag flyga hem till Seattle!
godmorgon Sverige, Godnatt USA!

❤ Julia


Champagne showers.

Har haft en fantastisk kväll med min fina vän Justin. Vi har pakt upp alla grejer i hans lägenhet.

Vi begav oss ut på gatorna i SF för att skaffa oss en tatuering. Stället var stängt så det får vänta tills imorgon istället :) vi käkade lite pizza innan vi drack en drink med en av Justins vänner, en arab Ali. Fantastiskt att få höra lite arabiska igen. (träffade en egyptier igår)

Nu ska vi dricka champagne! :)

Godmorgon Sverige, Godnatt USA!

❤ Julia


SF - I'm in love.

Åhhh jag älskar den här staden :) om jag fick chansen skulle jag flytta hit, utan tvekan.

Idag åkte vi till Ikea, en liten del av Sverige i SF. Nu sitter jag på hostelet och väntar på att min vän ska packa sina väskor så vi kan åka till hans lägenhet :) ikväll är det tattoo time.

Sov gott kära vänner!

❤ Julia


God morgon!

God Morgon!

När jag för en gång skull får sova länge kan jag inte för att det är för varmt, någon jäkel snarkar!! Jaja, jag är inte i SF varje dag så det är väl okej. Har hunnit packa min väska och duscha redan och klockan är bara 9 på morgonen :)

Nu väntar frukost och att träffa Sara :) Tjoohoo!

❤ Julia


HAPPY

Åh så glad jag är över att va tillbaka i SF :D

Efter en lååång dag ska jag försöka sova lite. För om jag ha fattat det hela rätt blir morgondagen minst lika lång om inte längre. Ikea står på schemat :)

💚 Julia

Förresten sa jag att jag är den lyckligaste tjejen på denna jord?? Nähä, inte det. Men det är jag iallafall.


HEJA SVERIGE!!!

Idag smäller det. Sverige ska spela sin andra match i EM :) mot England om jag inte minns helt fel. Kom igen nu för helvete!!!!

Fick en bild på mamma innan, hon går all in i att supporta Sverige idag!


Ny ytterdörr..

Jag har helt glömt att visa er vår nya ytterdörr! Här visar man verkligen att man gillar sitt land och den stad man bor i. De flesta husen på vår gata har en gigantisk amerikans flagga utanför huset och vi vi visar vår kärlek till Seattle genom att ha din skyline på dörren!


Äntligen

Som jag har längtat. Imorgon är dagen äntligen här, jag ska på semester till San Francisco! :D Tjoohoo!!! Jag bubblar av lycka.

Dagen har varit bra, jag och S åkte tillsammans med Victoria och hennes barn till en park vid sjön innan vi åkte hem till de och åt lunch och lekte lite till :) nu på kvällen hängde jag lite med Jenny innan det serverades middag. Det är ganska lyxigt när jag tänker på det, att bli serverad middag varje dag :) nu kollar jag på film, sunset blvd. Och så väntar jag på att mitt nagellack ska torka så jag kan sova och sedan förhoppningsvis vakna utvilad imorgon :)

Godmorgon Sverige, Godnatt USA! ❤


VICTORIA!!!!!

We have a BIG blue problem.

HAHA


Happy Birthday!

Idag fyller en mycket speciell vän år. GRATTIS på födelsedagen!

❤ Julia


jobb

ikväll är det jobb som gäller, ska passa grannens barn :) skoj med lite omväxling. Haha


skolavslutning.

Idag var det dags för skolavslutning :) det är med blandade känslor jag sa hejdå till lärarna idag, det är väl fantastiskt roligt med sommarlov MEN det betyder att jag måste hitta på grejer varje dag att göra. Har en känsla av att vi kommer tröttna på parkerna i stan om några veckor. Haha! I vilket fall som helst så ska vi leka med hans klasskompisar varje måndag vid skolans lekplats och på tisdagar ska S spela fotboll :D


iPhone - before and after



Före



Efter


och jag är 108 $ fattigare!


saknar.

saknar er litegrann.


Älskade Örby!

Fick idag en ny bild av pappa som fick mig att sakna Örby litegrann!

På bilden ser ni min granne Oskar i IFK Örbys blåvita dräkt :)


Going back home.

Nu sitter jag på flyget hem från Boston. En jävlig flygresa, och jag har ingen aning om hur länge jag har suttit på det här flyget. Men jag tror att jag har två timmar kvar. (När ni läser det dock lär jag va hemma igen, eftersom jag inte vill betala för Internet man kan använda ombord) Vi har haft en fantastiskt bra semester i Newport, RI och Boston MA. Jag är nästan lite ledsen över att det är över redan, men va gör det egentligen. För på fredag tar jag semester igen och åker till San Francisco för att hälsa på en kär vän!

Så vad har nu hänt sen i torsdags morse,
Vid 7.20 i torsdags morse lämnade vi vårt hem för att bege oss mot flygplatsen. Detta var ingen bra ide alls, motorvägen var som en parkeringsplats och min värdpappa ringde till och med för att kolla vilka alternativ vi hade om vi missade vårt flyg. Vi kom fram till flygplatsen med 5 minuters marginal och fick springa till gaten där de hade gjort final call 3 gånger och ropat efter oss i högtalarna! Jag blir hyperstressad av att va sen till flyget, det har jag nog fått av min mamma, en bra egenskap som jag gillar. I vilket fall som helst, väl på planet somnar jag och när jag vaknade var det bara 3 timmar kvar. Jag bestämde mig då för att kolla Beck – Mannen med ikonerna och sen hann jag även se halva Definately maybe. Väl framme i Boston mötte vi upp S farmor och farfar för att köra till Newport som ligger 1,5 timma från Boston.

På fredagen gick vi runt och kollade på hur på dagen innan det var dags för clambake. Bästa festen jag någonsin varit på :D VI tog en färja till Rose Island där det väntade välkomstpaket, vin, dans, trevligt sällskap, karaoke med kanske framförallt HUMMER och MUSSLOR! Jag hade så galet roligt, sen att jag sjöng en liten sång för 96 (!) personer försöker jag glömma. Det kanske värsta är att det hela finns på film, men vad gör man inte för sitt värdbarn. Vill de sjunga Moves Like Jagger så är det väl bara att ställa upp antar jag : ) tyvärr var det väl så att jag sjöng mer än S gjorde. Men vi fick stående ovationer :D Kvällen avslutades dock inte på bästa sätt, på bussen hem från färjan till hotellet där vi skulle bli avsläppta insåg jag att jag höll på att kissa ner mig. Så jag bestämde mig för att springa in på hotellet och låna toaletten, väl där tappade jag min telefon i marken. Vilket sker ungefär en gång om dagen så det var bara en tidsfråga innan displayen skulle spricka. Dagen var kommen, min Iphone är kvaddad! Jävlahelvetesskit!!!! Jag var galet förbannad, tur att jag druckit vin annars hade jag väl skrikit högt där inne på Mariott!  

På lördagen kollade vi in lite hus igen, I Newport är alla hus GIGANTISKA. Det är helt sjukt. Innan det på kvällen blev dags för de vuxna att åka på bröllop och för mig och S att hänga hemma. Eftersom Mark Zuckerberg inte dök upp på clambaken så bad jag min värdpappa fota honom på bröllopet, han dök dock inte upp där heller, trots att han var en av 3 bestmen till Andrew (han som gifte sig) JÄVLA SKIT! Jag fick även agera frisör på kvällen, mfixade min värdmammas hår inför bröllopet, det blev grymt bra : )

Söndagen bjöd på strandhäng :D ÄNTLIGEN! Mycket sol (ja jag är brun igen) och även ett dopp i Atlanten, det var inte kallt. Jag stannade lite längre på stranden än min värdfamilj, då S var tvungen att vila lite. Jag vandrade sedan på huvudgatan där alla STORA hus ligger innan jag blev upphämtad. På kvällen åkte vi till en fancy restaurang och åt middag. Min middag bestod av grillad kyckling och ruccola sallad, mycket gott. Senare på kvällen fick jag ett sjukt behov av Jordgubbar och grädde, så min värdpappa fick köra mig till affären :D TACK!

Idag har vi varit i Boston, fantastisk stad som jag är säker på att jag kommer återvända till. Förlåt för ett långt inlägg, men har ju inte haft någon bra Internetuppkoppling i helgen. Jag gjorde ett försök till ett inlägg på flygplatsen men det försvann.

Godmorgon Sverige, Godnatt USA!


Going back home.


Internet - tjohoo

Nu har jag internet igen men min iPhone är kvaddad efter igår. Jag råkade tappa den i golvet och skärmen sprack :( skulle vilja berätta för er om allt jag gjort här men orkar inte skriva på mon trasiga telefon så jag får uppdatera er på måndag kväll när jag kommer hem :)

Tack frugan för att du uppdaterade min blogg och lugnade alla mina läsare :) haha


Julia lever!

Heej allihopa! Julia befinner sig som ni kanske vet i Newport, Rhode Island. Men där har hon inget internet (hur ska hon överleva!?). Så hon bad mig skriva en hälsning. Hon har det bra, solar och håller utkik efter Mark (snubben som skapade facebook). Och så vet jag också att igår sjöng hon Moves like Jagger på karaoke tillsammans med Sean inför 96 personer. Coolt! Jag vill se video på detta!

Ha det bra! / Victoria

Jag älskar dig, Elin Larsson!


Home sweet home.

Fick en bild av pappa idag, som fick mig att sakna Örby lite. Jag vill också kolla på mina grannar när de spelar fotboll i de blåvita dräkterna!!!

Hoppas ni vinner Anton, ni också Oskar!!! Lycka till :D

❤ Julia


Nytt utseende :)

Bloggen har fått nytt utseende, vad tycker ni? Denna gången tog det inte lika lång tid som förra gången, även om storleken på bilden bråkade lite med mig idag också. Vad tycker ni? :)

Jag funderar även på att ändra mitt utseende nästa vecka. Har under en lång period velat ha orange/rött hår och nu tror jag att jag ska slå slag i saken :) ska gå till en frisör och kolla vad det kostar :)

Nu kollar jag på film, Cinema paradiso. Inte en film som föll mig i smaken. Men följer man en lista så gör man, får se många filmer som jag aldrig hade kollat på annars!

❤ Julia


Sveriges nationaldag!!!

Hm, kan undra jag ska fira denna dag. Knäckebröd och nyponsoppa kanske. Eller kardemumma skorpor och lingon dryck :) finns lite svensk mat att välja mellan kust för tillfället, sill har jag också. Alldeles för mycket av, men ni som känner mig vet vad jag tycker om sill. På midsommar är det nog bara att gilla läget och äta det som en "riktig" svensk. Haha! Precis som jag gjorde på julbordet, åt allt även om jag inte gillade det.

Idag ska jag packa min och S väska för att imorgon bitti flyga tillsammans med familjen till Newport, RI. Där ska vi vara tills på måndag kväll. Jag ska även ringa till en kär vän hemma i Svedala som nyss kommit hem från Mother Russia!! Åh som jag har längtat, och sen ska jag hinna med lite Skype också :) mycket planer. Glömde den kanske viktigaste, ska kolla film. Men den är garanterat dålig :( haha!


Last class, ice cream and movies.

Idag var vi på sista klassen, måste bara dit en gång under nästa termin för att hämta grejerna som inte var klara än :) fick med mig 4 skålar hem och så gav jag bort 2 till Matt. Efter klassen bestämde jag Hanna och matt oss för att det är dags för en glass på Molly Moons :) fantastiskt gott, jag tog som vanligt en kuls choklad och en kula jordgubb/balsamic den sista smaken låter kanske konstig men jävlar va gott det är! :) vi tog även en sväng förbi cafet där en kille mördade 4 personer förra onsdagen, det kändes grymt konstigt men jag är glad att jag gick det. Imorgon ska vi gå dit med en blomma, jag och min fru!

Nu kollar jag på film, rear window. Verkar va en av de sämre filmerna på listan :(

Förresten så har jag lite hemlängtan. Eller nja kanske ska kall det Mammalängtan! Saknar min mamma så det gör ont, jag behöver en kram. Och det är NU!!!

Godmorgon Sverige, Godnatt USA


Tvättmaskinen blev ett hus.

Uppenbarligen kan man bo i en tvättmaskin också!


En liten jämförelse

Tänkte jag skulle göra en lite jämförelse mellan Sverige och USA. Åkte förbi en mack imorse och tanken på att bensin är så jävla mycket billigare här. Enligt Nathalie kostar bensinen 15,något i Sverige/liter och här kostar den 4,37$/gallon (ett gallon är 3,78l)

Det blir alltså 31,60 SEK för 3,78 L. Det är alltså nästan halva priset här i USA :) jag gillar det, dessvärre kör jag en bil som drar sjuka mängder så det blir nog samma som om jag kört mammas Clio i Sverige :)


Trasig tvättmaskin

S kom till mig och frågade om jag kunde rings polisens eftersom tvättmaskinen var sönder. Jag förklarade då för honom att det är inget polisen hjälper oss med. Du får ringa en reparatör :) han går in till sitt rum och ringer
- Hello, we just built a washing machine out of cardboard and now it's not working. Can you come here and fix it?

Efter två minuter dök reparatören upp med en gigantisk verktygslåda :) nu borrar och sågar han för fullt! :D


Att tvätta är tydligen roligt :)

S ville idag hjälpa mig att tvätta, så jag gjorde en tvättmaskin till honom :) oj va lycklig han blev!


Regn, regn och lite met regn

Vilket jävla väder vi har. DEPRIMERANDE!!!! Allting är grått, jag vill bara ligga i sängen och kolla film, men det får jag inte :(

Idag ska vi ge simningen ett nytt försök, håll tummarna är ni snälla.


Måndag = tråkdag

Kan inte direkt påstå att måndagar är min favorit dag. Drygt att gå upp på morgonen efter helgen, långt kvar till nästa helg osv. Dagen har varit okej, mycket skrik och gnällande från S sida. Men men, hoppas på en bättre dag imorgon.

Något som gjorde dagen toppen var att jag, nej nu ljög jag min värdfamilj, har bokat mitt flyg tillbaka till USA i oktober. Kommer hem till Svergie senast den 27 september, åker till Egypten 1 oktober i 2 veckor och sen blir jag hemma i nästan 14 dagar tror jag :) åker igen den 31 oktober för att komma hit lagom till halloween :D tjohoo!!! Förresten glömde nästan flyget till Stockholm, 17 oktober ska jag dit :)

Har hängt lite med Jenny nu på kvällen, alltid lika trevligt. Blev dock ingen till idag, illa. Var och hämtade några nya idag så måste kolla varje dag nu!!!

Godmorgon Sverige, Godnatt USA!


Korrigering

Sidney Samson ska det ju såklart vara :)


DJ

DJn hette Sydney Samson :) GRYM!!!!


Sorry for party rocking.

Lovade ett inlägg om gårdagskvällen, här kommer det :)

Tess och jag möttes upp i downtown vid 5 för att köa i 1,5 timma! Idiotiskt kanske, ja det tyckte jag också, men det var helt klart värt det :)

Förbanden var Eva Simmons, far East movement, Matthew Koma och en DJ jag inte kan komma ihåg namnet på just nu, men grym var han iaf.

Konserten var så jävla grym. Helt sjukt. En av de bästa showerna jag sett, :) synd att jag helt missade att man skulle klä sig i neon färger, Jaja. Victoria och jag ska gå in för det på Nicki Minaj istället :D

Godmorgon Sverige, Godnatt USA!


En liten del av Sverige.

Idag har jag och Victoria åkt hem till Sverige. Nästan iallafall. Vi åkte till IKEA imorse för att handla sill till midsommarfesten. Och man kan väl säga att det var matdelen som var huvudattraktionen :) knäckebröd, lingondryck, flädersaft, 16 (!) burkar sill i alla dess smaker, lingonsylt, skorpor och pasta :)


grym kväll - tack vare LMFAO

LMFAO är så jäkla grymma. Känns som det är några jag skulle vilja ha som vänner om jag någon gång fick chansen :) jag kan skriva mer om min kväll imorgon, nu ska jag sova för vi ska till n liten del av Sverige imorgon. IKEA. Förresten en fråga till er där hemma, har familjen Kamprad sålt IKEA till någon snubbe i Holland??? Det påstår en av mina vänner här borta...

Godmorgon Sverige, Godnatt USA!


Drömmar och hemsk väckning.

Jag börjar med det roliga. Nattens drömmar har varit helt galna. Den första var att jag var på Gekås och det enda jag köpte va knäckebröd och godis. Detta för att jag skulle ta med mig till USA. Med mig på Gekås var Mamma (som i drömmen hette Olga) väl hemma från denna galna trip till gekås skulle jag direkt till flygplatsen. Här kommer jag på stt jag inte alls vill till USA igen, gråter som ett litet barn och vill absolut inte lämna min mamma! Så ner med maten i en resväska och sen hämta upp Victoria på vägen. Hur nu det går ihop då hon bor i Stockholm. Jaja. Vi kommer till flygplatsen i god tid, checkar in och har oss. Kommer senare till Island där vi ska byt flyg, här börjar dramat. Jag får 1000 frågor om knäckebrödet i min väska, Victoria har glömt sitt visumpapper, delar av flygplatsen är översvämmad så vi får simma (!) med våra väskor, vi måste skaffa nytt visum till Victoria eftersom hennes andra inte är giltigt! Sjukt jävla rörigt allting men tillslut hittar vi någon som kan ge henne ett 3 månaders visum (trots att hon behöver 7 månader skriker vi sa lycka) så helt dyngsura kommer vi äntligen på planet mot Seattle, 9 timmar i blöta kläder är inget vi rekommenderar!!!

Inte nog med att jag har drömt helt sjukt. 05.40 började S sjunga i rummet ovanför, och det är ingen tyst och mysig sång utan han skriker mer. Sett höll på i minst 35 minuter och han hann då även med att slå i sängen så jag trodde att han skulle trilla genom golvet och dyka upp i mitt rum!!!


Vad gör man när barnen sover?

Vad ska man hitta på när man befinner sig i någon annans hus och barnen sover? Hade jag varit hemma hade jag städat, diskat eller tvättat. Känner inte att jag kan göra det här. Jag glömde min bok hemma, konstigt med tanke på att jag är besatt. Började för några dagar sen läsa Eldvittnet av Lars Kepler, ännu en grym bok! De vet verkligen hur man skriver bra spännande och fängslande böcker :)


Behöver era råd

Jag har länge funderat på att byta hårfärg. Denna gången vill jag ha orange/ rött. Vad tror ni om detta? Är det galenskap eller kan de bli fint?? :)

På bilden kan ni se vilken röd färg det är jag menar.


Ett extra barn.

Idag har jag två små barn att ta hand om. Är nämligen barnvakt åt Hannas familj när här är i SF! Just för tillfället är det bara jag och N, vid 12 ska vi åka och hämta S på skolan :)

Bjuder på en bild på mästerverket vi har gjort såhär på morgonen.


Movienight.

Jag är lite hängig idag, har ingen energi överhuvud taget :( så idag fick det bli en filmkväll för mig själv. Har lite filmer jag måste plöja igenom innan vi åker till Boston nästa torsdag. Så nu blir det minst 2 filmer om dagen i en vecka, hoppas verkligen jag hinner klart :D vill inte bli tvungen att lämna tillbaka filmerna till biblioteket utan att ja sett de, igen!

Idag bjöds det på en rolig rulle, Back to the future. Otroligt rolig film, den borde ni se. Nu kollar jag på Chinatown, den verkar bra den också.

Hoppas jag orkar se klar denna filmen. Skulle egentligen gått på promenad imorgon men ska ta hand om N, Hannas värdbarn också då Hanna ska till San Francisco! Jag är galet avis.

Helgen bjuder på basket, LMFAO konsert och ett besök på IKEA för att inhandla sill till midsommar festen som vi (jag Hanna och Victoria) ska anordna :D

Godmorgon Sverige, Godnatt USA!


RSS 2.0