fan

jag blir sså jävla trött på mig själv. att jag aldrig kan lära mig. nu är jagpå samma ställe IGEN, och det blir aldrig som jag vill i vilket fall. HELVETE Julia!

Jag behöver er nu tjejer! Jag kan inte utan er! det går inte!

utgång

igår var det gax för utågång, första gången för min del här i Hurghada : ) Jag må säga att så skoj har jag nog aldrig haft ute en kväll innan. Grabbarna på ShADE är helt galna : P haha, men det gör inget för jag är minst lika galen.. Kvällen slutade med att jag följde med Oscar och Mart, Atef och två finska brudar till ett cafe där de rökte vattenpipa:P Klockan var då 06.00. Här råkad ejag somna lite lätt men vad gör det? Haha, sen gick vi hem så jag var hemma vid 07.30! Haha! SÅ sjukt. : )


Love Julle

EGYPT

jaha, det krävs kanske en liten uppdatering här också.  : ) Idag tog vi oss sovmorgon eftersom det ikväll vänkas FEST : ) jobb gänget och oscar & martin : ) kanon.

här har vi ca 30 grader om inte mer i solen :D Helt underbart.

GRATTIS Nathalie! hoppas du får en kanondag : )  <3

love julle

stranden

dagen har jag och becca spenderat på stranden : ) sååå skönt idag, nästan lite väl varmt, haha! om det nu kan bli det : P snart väntar jobb på ShADE : ) vilekt jag hoppas blir lugnt och skönt, idioten började tjafsa igår med och hotade med att gå hem, TÖNT! klarar inte av att man ifrågasätter ngt. alla andra var på våran sida : ) vilket jag gillar.

Saknar dig! ; )

Love Julle


mongoland

egypten är ett riktigt mongoland. jag förstår mig bara på ett fåtal av befolkningen här. de är helt wierd, idag sa vår cashier upp sig via ett sms (!) och sen drog bartendern efter att han jobbat typ 2-3 timmar för han blev sur. jag och becca (hennes nya namn) blev osams med en av servitörerna då han tyckte att vi tog hans beställningar och sånt mög. jag pallar inte med de. sen hela kvällen var ALLA helt nere och jag blir galen av de. när vi väl fick lämna skiten så var min f avorit helt nere så jag gav honom en kram och sa ring om det är ngt. han log iaf : ) förstå gången på typ 4 timmar, jag lyckades med mitt mål! : ) YES!!!

man kan tydligen göra hur man vill i detta land, och jag och becca fattar inget och bara glor när de blir arga och börjar bråka! Helt sinnes. mitt framför gäster och sånt. inte bra!!!


Love Julle

snabb uppdatering

jag uppdaterar lite snabbt da jag redan har skrivit pa resdagboken, sok pa juliakjellbergsa hittar ni mig, dar skriver jag oftare och mer intressanta saker! haha! : )

Idga ar det jattevarmt och skont, men pallade inte trycket,, fjallar lite ocksa sa jag taknta va fan jag ska nog hinna bli brun och gick och satte mig vid datan och hoppasdes pa att gn skulle a inne pa msn. en var inne : ( haha. men pa tisdag komme rjag typ va inne under kvallen eftermiddagen sa om ni vill mig ngt var inne pa masn da.

Skanr dig.

<3 Julle

RSS 2.0