my weekend.

Veckan som gått har varit bra, otroligt bra. Kanske hade en dålig dag, men kommer inte ihåg ifall jag hade det eller inte. Solen har varit med mig sedan i torsdes tror jag :) i fredes fick jag mig tom en bränna, S vilade och jag solade :) TOPPEN!!

helgen har gått galet snabbt, alldeles för snabbt!

I fredes direkt efter jobbet åkte jag och hämtade upp Victoria för att gå på bio. The hunger games. En otroligt bra film, som ni alla borde se :) jag rekomenderar även att ni läser boken, före eller efter spelar ingen större roll. de har gjort en otroligt bra filmatisering av det hela :)

igår var det mycket träning på schemat. Vi cyklade till sjön, gick runt sjön och sen cyklade jag halva vägen hem. cykeljävlen gick sedan sönder!!! FAN! så jag fick sedan snällt leda cykeln till verkstaden och imorgon är det dags att hämta den igen. Jag fick även köpt mig en ny cykelhjälm, ja ni läser rätt. Julia ska börja använda hjälm, av den enkla anledningen att det finns faktiskt något att skydda. och det är farligt att cykla i en stor stad utan hjälm :) den är lila med guldiga blommor på :) efter detta bar det av mot u village och lite shopping, 2 linnen att träna i fick följa med mig hem. på kvällen var det återigen dags för film. 21 jump street, en galet rolig film som även den rekomenderas :)

idag var det Au Pair möte, vi träffades upp på något tråkigt blomsterställle och sen efter det var det planerat lite träning. Vi skulle springa i vattentornet, upp och ner (105 steg en väg) men det var alldeles för mycket folk så vi hittade några trappor vi sprang i istället :) sedan gjorde vi lite landträning innan det var dags att åka hem :) en shoppingtur i U village och på target hann vi också med. Jag fick köpt ett par nya shorts att träna i, knallrosa :)


over and out.

PS nu är det mindre än 3 veckor tills jag landar på svensk mark igen! Och innan det ska jag hinna med en förhoppningsvis galen helg i Vegas och en dag med mina fina kusiner och deras föräldrar :)

The hunger games...

Jag har ännu gång blivit indragen i en triologi. Grannarnas fel denna gång... Boken heter The hunger games (ingen aning vad den svenska titeln är eller om böckerna ens finns på svenska) filmen kommer ut på fredag och jag ska försöka få en biljett till premiären annars får det bli på söndag :)

jag började läsa boken i söndags eftermiddag, trots att jag var väldigt skeptisk till det hela då grannen som gav mig boken är 11 år och sa Jag älskar den. inte nog med det hennes lillebror på 9 år älskar den också! sagt och gjort jag började läsa och tyckte från första sidan att boken var grym! jag har nu läst på varje ledig minut och nu är det roliga slut. Måste vänta på att Emma ska läsa ut del två så jag kan få låna den. Ni alla borde läsa den, vad jag tycker om filmen får ni veta efter helgen! :)


förutom läsning bjuder inte Seattle på så mycket just nu. Idag har varit en jobbig dag jobbmässigt, men nu är dagen snart över och jag blickar framåt med ett leende på läpparna. har mycket roliga saker planerade framöver.

bjuder på lite bilder från helgens St Patricks firande med Jenny och Victoria (en ny svensk tjej), när vi märkte the gumwall och dagens enda ljuspunkt (förutom boken jag läst ut)



Seattles utan tvekan härligaste St Pattys firare

     

Insåg att vi behövde gröna halsband, så sprang till Bartells och köpte lite krafs

  

Jag och Victoria :)

  

Här märker jag the gumwall, efter 6 månader i Seattle var det dags!





Dagens ljuspunkt, jag fick måla lite :)


What happens in Vegas...

Tjoho, jag ska till Vegas! :) Den 6 april bär det av för en tre dagars semester i Las Vegas. Jag har ingen att åka med än, men Sara (tjejen jag träffade i SF) kanske ska följa med annars hänger jag ensam i två dagar innan jag möter på Fredrik, Katrin och mina kusiner N + M. Kommer hem på måndags kvällen igen, jobbar tills på fredagen då det bär av hemåt. Ska hem till mitt kära Örby i 9 dagar innan jag ska tillbaka hit igen i några veckor. den 11 maj åker jag tillbaka till SF för en helg. Ska förhoppningsvis träffa Elin där då men också de vänner jag fick när jag var där sist :) ska nog förresten till Vancouver sista helgen i maj också, men då med familjen så förhoppningsvis blir jag inte sjuk då :) haha! kanske även kan få se staden utan att va bakis..

Åhh jag älskar att planera resor och att resa, synd bara att jag inte har mer pengar att röra mig med.


Hm, vad har hänt sen sist. Inte så jättemycket. idag var vi hos Hanna och lekte lite :) alltid lika skoj. nu kollar jag på film, det var faktiskt ett tag sen. Eller nej förresten såg en i förrgår men innan det var det säkert en vecka sen... Ikväll är det Fast Five som gäller, för kanske tjugonde gången :)


sander en tanke.

idag vill jag sanda en tanke till en av de personer hemma i Sverige som betyder mest for mig. Att forlora nagon som star nara ar aldrig enkelt, och jag finns har dag och natt for dig om du behover prata! Alskar dig Nathalie!

Vancouver is not good for me, but you only live once.

vancouver var toppen, en helg med mina favoriter här i Seattle. Jenny och Hanna! vi hade grymt skoj, drack alldeles för mycket alkohol, dansade tills fötterna värkte, åt alldeles för lite, åkte limousine med några kanadensare, smet in på ett hotell, sprang runt i Stanley park, sov nästintill ingenting, vaknade upp fulla - men va fan gör det när man ändå bara lever en gång?? Ingenting, så vi tänker göra om det, igen och igen! snart. och just det ja, vi var ju på NHL match också. Vancouver Canucks spelade mot Buffalo Sabres.  här kommer lite bilder från helgen....



                                               


busy week.

har ett väldigt späckat schema denna veckan när pappa är här och hälsar på. men det gör inget för det är jätteskoj. Vi har varit i DT och vandrat runt på Pike Place Market, druckit kaffe på världens första starbucks, varit uppe i Space Needle och ätit lunch, lekt en massa med Sean, varit vid slussarna i Ballard, shoppat, matat grisen Rachel, kolalt in th gumwall, varit på Seattle sounders (fotboll) och umgåtts med mina fina vänner och min fina värdfamilj. Ikväll spelas det Wii för fullt med Jenny och pappa :) just nu är det golf som gäller, det är svårt men väldigt underhållande :)

Istället för att skriva om vad vi gjort så bjuder jag på ett bildregn från veckan (på söndag eller kanske imorgon så kommer bilderna från Vancouver)



  

världens första starbucks.

  

vi matade grisen Rachel med hela 5 cent.

     

vi besökte även the gumwall. En vägg fylld med tuggummi.

           

the space needle. 

  

jag och Hanna tog med pappa till target och där hittade vi en gigantisk kaffekopp (bild nr 2)

                 

Seattle Sounders - Santos Laguna. Nummer 5 är svensk, Adam Johansson från IFK Göteborg!

     

pappa och jag gjorde 134 (!) köttbullar till festen som ska hållas imorgon :)


     



Vanocuver is the shit.

I fredags direkt efter jobbet åkte jag Jenny och Hanna till Vancouver i Canada :) Helgen har varit bättre än bäst och har bjudit på många skratt och kanske lite för mycket alkohol. Men man lever ju bara en gång.


I fredags gick vi till en bar, The Factory, där vi åt lite middag och drack lite drinkar innan vi begav oss till baren, The Beaver, på hostelet där vi bodde. jag letade även reda på de andra svenska au pairerna som befann sig på hostelet och gick och snackade lite med de. Detta resulterade i att vi allihop gick till Venue och dansade HELA natten. i kön sprang vi på ett gäng kanadensare som vi hängde med resten av kvällen. venue stängde och vad skulle vi nu hitta på (kl 03.00) jo men visst efterfest är skoj :) killarna bestämde sig även för att åka limousine är skoj så det gjorde vi från nattklubben till hotellet där de bodde. besöket där var inte så populärt av nattvekterna så vid 05.30 (tror jag) beslutade vi oss för att sticka hem, detta efter att jag och Jenny köpt mat på Seven eleven. promenaden hem var kort men kändes fruktansvärt lång, jag och hanna sjöng små grodorna för att göra det hela lite roligare :)

lördagen bestod av sömn men också helgens höjdpunkt. Vancouver Canucks NHL match :) Såååå grymt. kan inte beskriva stämningen som rådde på Rogers Arena igårkväll. synd att canucks förlorade, då de var väl värda en vinst. :) bilder på spektaklet kommer imorgon.


Och det är inte bara bilder som kommer imorgon utan även världens bästa kommer till Seattle imorgon. det är nämlige dags för Kjellbergarna i vår familj att återförenas efter 6 månader :) Pappa, äntligen ses vi igen!


Big Brother 2012

antar att jag är den sista svensken i världen som missat att BB 2012 har börjat! Men nu är jag snart ikapp, som tur va så tog S sig en nap idag och det gör ju att jag fick ett längre break än en timma :) Ska kolla ikapp alla ansnitt jag missat tänkte jag, dock inte de första 5. De finns inte på tv4play längre :(


Idag landade min käre far i staterna, dock en sisådär 4 timmars flygresa bort! Han befinner sig i Chicago och där ska han va tills på måndag då han ÄNTLIGEN kommer hit :) Men innan jag ska umgås med min pappa i en vecka så ska jag, Hanna och Jenny göra Vancover osäkert. Åker imorgon efter jobbet och då väntar utgång. På lördag, ÄNTLIGEN det också, så ska vi på NHL. Vancouver Canucks (?) ska spela och vi ska dit och hejja. Vi har även köpt oss en svensk flagga. Nu bröderna Sedin måste ni göra oss stolta! :)


RSS 2.0