Världens lyckligaste

Jag tror jag är en av världens lyckligaste, eller iaf just nu och igår kväll : ) Jag fick mail från Selma på Detur där det stod att jag får åka till Egypten. : ) WIIHOO! Im going back. Det är bara en liten sak som gör mig lite nervös fortfarande. Hon vet inte var jag kommer jobba än, om det är i Hurghada eller i Sharm el Sheik. Och ni kanske tänker det är väl inte så stor skillnad, Nej det kanske det inte är MEN jag har massa underbara vänner i HRG som jag vill åka tillbaka till. Det är en gigantisk skillnad. Jag älskar verkligen HRG och jag vill inget annat än att åka dit.

Så den 23/9 bär det av mot Egypten : ) Men som sagt vet inte vart än, uppdaterar så fort jag vet ngt.
Ikväll ska jag fira min tripp med Lisa och Henke : )

"Nemo Saltat Sobrius"

Love Julle

29 maj (snart iaf)

Imorgon är det den 29 juli 2009. Det innebär att det är 2 månader sen vi skiljdes åt den där hemska och tårfyllda examensdagen. Usch, så mkt har jag nog aldrig gråtit förr.

GR09, vi är och var i särklass den allra bästa klassen någonsin. Sån sammanhållning som vi hade. Vi hjälpte ALLTID varandra om det behövdes. Eller ja ni hjälpte iaf mig, sen om jag har hjälpt er så mkt det vet jag inte. Men mng skratt det har jag bjudit på : ) haha.

Det här med hjälpen var ngt som jag oroade mig lite för när jag skulle flytta så LÅNGT (läs: 16 mil) hemifrån, för mig var detta helt obegripligt. Lilla Julia skulle flytta från sin enda trygghet och ge sig ut på egna öventyr för första gången i sitt liv. OJDÅ! Hur skulle detta gå? Jag var sjukt nervös, och tyckte de första veckorna var sjukt jobbiga. Men sedan, så insåg jag att shit vilket gäng vi är : ) Sen den dagen så fick jag hjälp med en himla massa av er. Matte du har försett mig med mat i lite mer än ett halvår, hur skulle jag överlevt utan dig? Natha, Emma ni hjälpte mig att åka till akuten i HBG och Emma du har kört mig till skolan varje dag i ett halvår, dit hade jag itne kommit utan dig. Felle och Emily, ni har hjälpt mig med ett av de jobbigaste grejerna. Att behöva sova ensam. Det hände kanske max 2 nätter varje vecka, de andra dagarna var det någon annan som lånade min extra säng. Detta kunde i princip vara vem som helst, jag tror att halva SM har sovit i den jävla sängen. Och det var inte alltid så att jag var förberedd på att det skulle ligga ngn i min säng när jag kom hem, men det har alltid löst sig på ett eller annat sätt. Vissa har jag kastat ut och ibland så var det bara att gilla läget och lägga sig i den ena sängen eller motvilligt ta skarven i sin egna säng. Mina älskade sambos (Linda, Malin, Matte, Filip och Erika ett tag) ni har förgyllt min vardag i Båstad, men allt mellan himmel och jord. Kommer aldrig glömma er! 

Och vi får inte glömma alla galna fester, och dagen efter då det offtast skulle städas, men vad gjorde det. I slutändan var ändå vårt hur skinande rent!

Men sen är det en sak till som hela GR09 och då menar jag verkligen alla har hjälpt mig med, och det är att jag har fått uppfylla min dröm, och detta blandat med glädje och sorg. MEn vi har tagit oss igenom allt. För tsm är vi faktiskt oslagbara. Tänk bara hur mkt  vi har gått igenom tsm. Haft jobbiga tentor (som iaf jag inte pluggade allt för mkt till), läst Arkitektur med Ingrid, ngn har gift sig med Lasse, vi har vandrat (långt och ganska mkt) hela 2 ggr faktiskt. Vi har tältat mellan den 8 och 9 mars om jag itne minns helt fel, i mars (!) på en grusparkering (!) Shit GR09 vi har hunnit med mycket. och utöver allting vi gjort i Svedala så har vi faktiskt varit i Egypten (vissa av oss tom 2 ggr) och sedan har vi gjort en bussresa tsm : ) 

Ni har gett mig otroligt mkt, och jag kommer sakna och sakar er massor! De 40 veckorna vi har haft tillsammans har varit de 40 bästa veckorna i mitt liv! GR09 jag kommer alltid bära med mig er på ett eller annat sätt!

Älskar er!
<3 Julle

Pls, make my dreams come true…

Det man drömmer under nätterna är väl det man själv vill ska hända i ens liv, antar jag. Jag vet egentligen inte vad en dröm är. Eller? Någon som vet?

 

"En dröm är en psykisk upplevelse, som oftast uppträder under REM-sömnen där den upplevs ha en berättande form. Mental aktivitet förekommer även under djupsömnen (slow-wave sleep), men är då nära nog statisk; det rör sig då mer om situationer än om historier. En dröm upplevs normalt sett som fullt verklig medan den pågår, men i samma ögonblick som den upphör faller den oftast i glömska. Ibland har man kvar ett vagt minne av till exempel en viss känsla man hade under drömmen. Om man väcks under själva drömsekvensen minns man oftast mer om drömmen."


Såhär beskrivs en dröm på Wikipedia, kanske inte den allra bästa sidan men man kan iaf hitta det mesta där. Och de har ju faktiskt rätt, vaknar man mitt i en dröm så kommer man lättare ihåg den. Men om man är noga med att komma ihåg sina drömmar, så skriv upp de i en bok : )


Nej men åter till vad jag egentligen skulle skriva om. Just nu befinner jag mig i en fas i mitt liv då jag drömmer väldigt väldigt mkt, på dagarna och på nätterna. Dessa drömmar handlar om allt mellan himmel och jord och är oftast väldigt orealistiska. Men det är enda chansen till att det verkligen ska bli som jag vill ha det. Nämligen att drömma.


Jag vill att alla dessa drömmar ska gå i uppfyllelse, och hoppas väl på det även om jag innerst inne vet att det är helt omöjligt. Vissa är möjliga att genomföra men vissa är tvärtemot helt omöjliga!


"I can't make you love me"

minnen, allting påminner mig - GR09 & Valrossklubben

Jag har under veckan som gått varit på resande fot endel, jag tog mig till huvudstaden och skulle vara modell för Emelie som läser till makeup artist, detta var en av de många saker so påminde mig om tiden i Båstad. Inför nästa varje fest, iaf de du var med på, så sminkade Emma mig. Eller ja iaf ögonskugga. detta gjorde mig nästan tårögd då det inte var du Emma som gjorde det. Men det var inte det enda som påminde mig om just Emma, på vägen upp till Sthlm så ser jag ett shoppingcenter som heter Ingelsta shopping, och vad påminner detta mig om? Jo Henkepenkes jobb på Ingelst Kalkon. Ännu något som påminde migm men det är inte slut här. På bussen upp så sitter det en lite äldra dam jämte mig som hade samma parfym som Felle, Jag åkte genom Mjölby (sällskapsresan), åkte även genom Norrköping som ligger väldigt nära Gusum där Felle bor. Det första som möter mig när jag komme rupp till Stockholm är en plats vi alla i GR känner till, nämligen Casino Kosmpol, ännu en gång blir jag påmind om Emma. När jag kommer hem till Emelie där jag ska tillbringa natten går jag runt och kollar lite i lgh, på väggen hänger en tavla och jag tänker direkt, det där har med arkitektur att göra, och ja de hade det, det var nämigen 3 olika sorters kolonner på bild, Dorisk, Jonisk och Korintisk. Detta påminner mig om Felles eviga tjat om kan undra vad det är för stil på den kyrkan, kolla en trappstensgavel och alla lektioner med Ingrip P-S. Det är ganska få saker som har påminnt mig om dig Nathalie, men en sak som jag kna komma på nu är att jag hade gäster på flyget från Lödde härom dagen : ) Frågade om han visste vem din familj var och det sa han att han visste! : )

Men detta är inte allt, nu när jag har kommit hem så hittade ja säkert 10 pkt med juice i kylen, från Kiviks äppelmusteri. Matte här blev jag påmind om dig. Och sedan när jag idag på restarangen läste tidningen hade 3 hästar dött av åskan i Ingelsta, ännu en gång Emma.

En sak till som påminde mig om en av mina favoriter nere från båstad var att när jag var i Sthockholm så såg jag en buss med ett ortsnamn på som jag kände igen, Jag funderade en stund och kom sedan på . Shit Martina bor ju där ju! : )

Jag har först nu insett att shit det är över, det kommer inte bli ngr fler dgr då jag beger mig mot Dalvägen för att möta upp Emma i audin, för att hämta upp resterande . det kommer inte bli ngr fler galna kvällar på Pepes, inga fler nätter med Beck filmer, inget mer poppa popcorn mitt i natten, inga mer gala fester på hallandsvägen, inget mer mys med valrossklubben, men framför allt inga fler nätter i skarven med 2 av mina favorit killar på varsin sida. iaf inte som det var då. inte på hallandsvägen och inte alla samlade på en och samma gång.

GR09, ni kommer alltid ha en speciell plats i mitt hjärta. och utan er hade jag aldrig varit den jag är idag. Aldrig! Ni har gett mig så otroligt mkt. Kärlek & Hat, Glädje & Sorg men framför allt vänner för livet. Jag vet att de jag vill träffa i framtiden kommer jag att träffa på ett eller annat sätt. och ni ska veta att jag vill träffa er alla. (beror dock på hur ni behandlar eller har behandlat mig)

Valrossklubben, ni kommer alltid vara de som jag tänker på när jag tänker Båstad, utan er hade tiden där nere blivit tråkig. Utan er hade jag inte haft de bästa vännerna man kan hitta på denna jord. Ni kommer alltid ha den störstaplatsen i mitt hjärta, oavsett vad som händer och var vi än befinner oss så kommer vi alltid att vara allra bästa vänner! Älskar er!

GR09, älskar er & saknar er! Vi ses! <3

Im in love!


Kärlek är en sådan där härlig känsla och som gör en glad och lycklig. Jag skulle nog vilja påstå att det är den bästa känslan som finns. Man svävar som på små rosa moln och har det allmänt bra.


Så här förklara vårdguiden kärlek:

"För en del pirrar det i hela kroppen bara de tänker på personen de är kär i, några blir konstant rusiga och varma, vissa blir mest nervösa och kallsvettas medan andra blir energiska. En del känner en stilla känsla i magen eller bröstet, vissa kan inte sluta tänka på personen i fråga medan andra känner allt detta på en gång."

Jag har blivit kär, eller har nog varit det ett tag men inte insett det förns nu. I mitt fall är det dock så att varje gång jag tänker på killen som jag är kär i blir jag nedstämd. Detta för att jag inte vet NÄR eller OM jag kommer träffa honom igen. Detta gör det hela väldigt komplicerat. Jag vet inte riktigt vad jag ska ta mig till. För är man kär så är man kär och det går inte bara över på en natt bara för att man inte vet när man kan ses igen.

Jag tror att jag har varit kär i den här killen ett bra tag utan att jag har vågat erkänna det för mig själv. Som Felicia sa när vi pratade om det: Har du insett det nu? Det har vi andra vetat länge nu!


RSS 2.0