AI - All Inclusive

I got a travel magasine from my father yesterday and the first thing I read today when I opend it was that AI hotel is bad. Travel means new meeting with something new and different, but the guests choose AI and stays in the hotelarea as they are afraid of what is waiting outside and says NO to the world. Also this kind of hotel is bad for the local population, they doesnt get any money.

I think exactly like this, I will never go to an other coutry with AI, BB (bed and breakfast) is enough. Then you have time to see what the country you are visiting have to offer to you as a tourist.

                          "The world is a book, the one who not travel read only one page"

rain means stay in bed

when I woke up this morning, feeling a little bit better, i find out that the weather is bad - RAIN. But for me its good, that means I can stay in bed all day before I go to work. That will be in the afternoon.

So after my chat with Felle I think I will move to the sofa and stay there with the first twilight book :)

                                                  "Your love is my drug"

work & twilight djungle and stay in bed

05.00 am my alarm woke me up this morning, work was on the days wallpaper. The whole day, first I went to Anna and took her to school and stayed there all day and after this it was time to learn som kids to swim in the swimminghouse (?) after this I didnt feel very well, I was feeling cold for 2 hours in the water, which is 32 degrees, something was wrong. Yes, i was right, fever and the cold I catched is even more worse now :( so now I have to stay in bed after 12,5 hours work...

but its pretty okay for me right now to stay in bed, except that the weather is lovely in Sweden now. Im in the middle of the twilight djungle. Lovely book, I cant stop reading. I bring it everywhere and as soon as I have one minute over I take my book and read a little bit :) Whn we were in Egypt I didnt like this movies from the biginning, I thought it was childish but after the first movie and some explanations from Svensson I understodd it and loved it. Second movie I dont remeber so much from, more than I liked it. So now I borrowed all books from Anna and I wil read them all quickly, but I will safe atleast the last one for my trip to USA.

In three weeks I will take the flight to Chicago. I read Jasmines blogg before and she is now in Miami, it would have been great if I could have joined you, but she leaves before I could go there... You can come and visit me in Sweden later during the summer, mashy?  

                                           "Den man ligger med får bädda"

GR09 - saknad

Just idag har jag en enorm saknad efter min gamla klass, GR09. Det är helt sjukt att det snart är ett år sedan vi sa hejdå, och efter det har jag inte träffat allt för många av er :( Om en vecka är det dags för återträff, synd att det bara är 8 som kan eller vill komma... Några av er har en bra ursäkt till varför ni inte kommer, ni befinner er världen över bla Chania, Alanya, Sunny Beach, Italien, Mallorca...

Givetvis är det ngr jag saknar mer än andra, och de som jag inte har träffat på LÄNGE som jag saknar mest är Felle, Emma och Matte :) Felle, känner du igen kortet på bilden? det bör ni andra som är med i valrossklubben också göra :) <3

                                                        

trevlig helg

jag har haft en mycket trevlig helg. Startade den i fredags morse 06.00 då jag drog mig söderut i landet närmare bestämt till Lund och sedan Lödde för att hälsa på kära Nathalie :) Mkt mkt trevligt. Dessa dagar innhöll shopping, massa skitsnack, packning, mys, vin, Så ska det låta, American Pie - the wedding och snack med brorsan och hand polare :) Haha, slutade med att en hel fransk hotdog fylld med dressing hamnade i min säng och jag stank vitlök på morgonen när jag vaknade, kakätande vid 03.30 på natten :P haha, men roligt hade vi! :) Snart drar jag ner igen, redan nästa helg ska jag ner till älsakde Skåneland igen och sedan om 3 veckor också för då vankas det student...

Igår var jag hos Emelie först och grillade och sedan gick ve en trappa ner till David där det var fest :) Trevligt, spelade spel och som tur var så vann jag och Simon :) Annars hade jag blivit arg, haha... Mycket mycket trevligt.


Snart drar jag iväg...

tills världsmetropolen Löddeköping! :P Jag ska åka och hälsa på min älskade Nathalie innan hon drar vidare till Turkiet. just för tillfället ångrar jag så in i helvete att jag inte tackade ja till erbjudandet i Turkiet. Men det ska nog ändra sig, haha...

Idag har jag varit på dansuppvisning, det var bra! :) men lite jobbigt med alla dessa små barn som inte har ngn koll på vad de ska göra eller ens vad de gör.. Åhh där är ngn jag känner, jag borde nog vinka (även fast det är mitt i dansnumret) Men de som var lite äldre var riktigt riktigt duktiga! :)

Nä nu måste jag locka upp lite på mitt rum och sen väntar packningen för min natt i lödde! :)


jobb

jaha, och idag börjar det på riktigt igen. vid 15.30 ska jag börja jobba igen efter 2 veckor utan plikter. :P haha. Ska ha simskola varje kväll, har inte haft det på typ 2 år nu så det känns lite nervöst men jaja. det kommer nog gå galant.

Förlåt för dålig uppdatering, jag har sovit. och det är det enda jag gjort de senaste dagarna, Igår lämnade jag endast tomten för att gå ner till sjön och kolla lite. Pappa tyckte det var trevligt med lite sällskap så vad gör man inte. Det blåste svinkallt och jag gnällde dock mest hela tiden, men han får skylla sig själv som drog med mig. Efter promenaden tittade solen fram och jag och pappa lade oss på altanen och solade lite, skönt! efter 10 minuter snarkade garanterat båda ljudligt! haha, stackars grannarna.

Ikväll ska jag nog till Emelie, känner ett behov av att prata av mig :) det tror jag nog hon gör också. haha. har inte träffats på flera dagar nu ju.. :(

Kul med nya läsare, en av er har gett er till känna. Välkommen Linda! :)

Egypt <3

Now I have been home for 2 weeks and everyday here in Sweden I think about Egypt and all my sweethearts there. I dont feel that im home now, egypt is my home. I check flight tickets every day down to you all again.

I´ll be back.

ZellyCamiShADECafe Del MarMalin & JessicaThe staff in both ShADE and Cafe del marJasmineSunZakariaAhmed HabashiMahmyaLuxor - I MISS YOU

tänkvärt

Livet är kort.
Bryt reglerna, glöm snabbt, kissa långsamt,
älska innerligt, skratta okontrollerbart och
ångra ALDRIG något som får dig att le.

SHOPPING

Idag begav jag mig mot Borås och en shoppingrunda i regnet. Det var trevligt, synd bara att ingen kunde följa med och jag fick åka ensam. Men det var rätt skönt att bara kunna gå in där jag ville och kolla på det jag ville och sen gå igen, ingen att vänta på, ingen att ta hänsyn till :) Hade ju dock inget smakråd till det jag provade. Fick med mig lite grann hem :) Och det viktigaste med turen till Borås var att jag skulle köpa mig ett par vita converse, jag hade gett upp hoppet när jag gick in i den allra sista sko affären, InterSport i Knalleland, för att fråga efter vita converse i strl 36. När killen säger Jajjemen det har jag, blev jag helt överlycklig! :) ENDA affären i denna del av Sverige som hann få en leverans innan de tog slut :) Jag är den lyckligaste människan på denna jord.
Här kommer lite bilder på vad jag har köpt, orkade dock inte fota så jag tog från Gina Tricots hemsida, det fattas dock bild på en röd/vit randig tunika, jag hittade ingen....

     

MODEVISNING

Idag har jag varit på modevisning i Varberg men Anna och Emelie. Det var roligt men lite långtråkigt då vi åkte dit endast för att se det Elin gjort och tyckte väl också att det var hennes grejer som var bäst, med undantag för de olika projektarbeten som visades upp, vissa av dessa var enastående. Som tex en klänning gjord av 914 tepåse omslag (pappret runt) eller en klänning gjord av 316 (?) grillpinnar. Balklänningar bröllopsklänningar visades också upp :D En mycket trevlig kväll :)

Här kommer lite bilder från kvällen, se och NJUT

  

    

De två sista är mina favoriter, alltså tepåse kreationen och även brudklänningen. De iaf 2 första klänningarna är designade och sydda av Elin :D Som ni kan se på första bilden :D


älskade badhus

Gårdagskvällen spenderades i det älskade badhuset, Kaskad :) Shit va jag har saknat det, tror inte att någon förstår hur jag kan sakna det, men det är faktiskt sant, älskar att bara sitta där och titta :D Men igår var det jobb som gällde, hade simträningen. Det har jag också saknat, men nu kan jag inte ha så mkt träning på ca 4 veckor då jag ska jobba varje dag då vi har träning. Men jag ska jobba på badet så jag får iaf vara där, ska ha simskola så det blir lite samma sak iaf.

Morgonen idag spenderades även den på badhuset, det var dags för möte med chefen angående jobbet i sommar som simlärare. Allt gick bra. Men jag var sååå TRÖTT. fattar inte hur jag kan va så trött som jag är, det är helt sjukt. Sover hur mkt som helst, men ändå är jag jättetrött hela tiden. Jaja, det är väl ngt syndrom jag har. haha. Nej tror jag sover lite för mkt, men det är ju sååå skönt att när klockan ringer stänga av den och somna om.

Snart ska jag iväg till Anna och jobba lite grann. Vi ska på modevisning i varberg, det ska bli skoj. Hon jag och Emelie ska ner och kolla in esteternas projektarbetsredovisning som detta år är i form av modevisning. Hoppas du har gjort massa fint nu Elin :) Det är den tjejen jag känner, hennes syster och jag har gått i samma klass i 9 år och umgåtts väldigt mycket förut. Skoj att hon bjöd in mig, hade inte haft en aning om det annars.

                                                            
                                                      Mitt älskade badhus på bild :)


bakisdag

Gårdagen spenderades mestadels i sängen, inte för att jag var bakis men det var ändock dagen efter och då får man det :) Kom väl hem vid 13 eller ngt och då serverades middag, GOTT. Solade lite också i det fantastiska väder som vi hade här hemma i Sverige igår, det är sådana dagar jag trivs i Sverige och inte vill åka någonstans men sen kommer de tråkiga dagarna då jag kollar resor :P.

På kvällen kollade jag på c/o SEGEMYHR med richard, hela första säsongen :) Såå skoj...

Idag har jag inte gjort jättemkt, men ändå litegrann. Har varit inne i kinna och fixat lite, bla min nya klocka som jag fått i försenad födelsedagspresent :) Hälsade även på Mormor och Morfar, kunde ju haft roligare. Ikväll blir det badhuset och bastu :)

                                                            



det som händer på....

... kyrkogatan, stannar på kyrkogatan! haha! Nej så illa var det inte. Igår var det fest för Simon som har fyllt år :) Det var MYCKET roligt. KÄnde inte en kotte där men efter kvällen kände jag ganska många, trevligt. Jag och Roland (emelie) sprang runt och ja fråga inte vad vi gjorde. Men roligt hade vi iaf, och det är ju huvudsaken.. Bjuder på lite bilder från kvällen, :)



                                          

                                                         



saknar mina ....

... Vapendragare!

Emily och Nathalie, det är tomt utan er. Vi har umgåtts varje kväll, nästintill iaf, i nästan 7 månader och sen helt plötsligt ses vi ingenting.




  


valborg, födelsedagar :)

Igår var det valborg och som för alla från det ställe jag kommer från och norrut så åker man till VARBERG, för det är där allt händer. Eller det är så va? Haha, nja jag hade iaf en anledningn till att åka dit, min kära Hanna har fyllt år och hade födelsedagsfest :) Trevligt att träffa gamla gänget igen, det var alldeles för lääänge sen.

Dagen spenderade jag tsm med Jebre i varbergs butiker, köpte dock bara en tröja, på rean :D Stolt över mig själv. Kollade även in hennes nya lya. Hälsade på Emma och Agge på jobbet och sedan åkte vi hem till Agge för att göra oss redo för kvällen. Anna hämtade upp oss och vi körde racer till Hanna.

PÅ dagen gjorde jag ngt enligt vissa jävligt dumt men enligt mig inte alls dumt. Det blev visst en piercing till. Opps!  AJ!

Ja såhär ser det ut... (Ringen som är ny)





RSS 2.0