IKEA - i dont need to say moore.

igår var det bestämt att jag skulle åka till IKEA med Tess och Malin. Jag steg upp tidigt för att städa lägenheten åt min värdfamilj innan jag skulle bli upphämtad :) i väntan på att grabbarna i "tanken" skulle checka ut så skypade jag med mina föräldrar, de fick för första gången hälsa på min värdfamilj :) Grabbarna i tanken hade ingen tanke på att skynda sig och 12.20 (20 minuter för sent) tog de sina sista saker. ÄNTLIGEN! Jag börjar städa nedervåningen då min värdpappa sagt till mig att Julia du behöver inte städa övervåningen för sängen är sönder så vi tar det när vi har köpt en ny, men du får gärna ta ut lakan osv. Sagt och gjort jag ger mig upp för trappan och finner sängen väldigt trasig, Hur har detta gått till tänker jag och drar ut sängen från väggen för att komma åt att ta loss lakanen. Oj nämen på golvet ligger något som ser ut som en kondom, USCH! visst fan var det de. jag springer in till mina värdföräldrar och säger att jag vägrar städa upp efter grabbarna som hyrt tanken! min värdmamma tittar på mig och förstår direkt vad jag har upptäkt. Hon blir fly förbannad och bestämmer sig för att höra av sig till grabbarna och meddela att vi inte vill städa upp efter de! men vi har ju inte så mycket att välja på, ingen av oss vill se grabbarna igen! som tur är jobbar min värdmamma på sjukhus så gummihandskar har vi gott om, något positivt i det hela! Hon säger även att jag inte ska behöva städa upp så hon stegar ut med gummihandskar ända upp till armhålorna! Nu förtår vi även alla tre hur sängen gått sönder och min värdpappa bestämmer att han ska fan få betala för en ny! Hjälp vilken start på söndagen. Tur att det tog slut här och tanken har nog aldrig varit renare än nu! :)

klockan slog 13 och jag hade lite städning kvar när Malin kommer gåendes uppför garageuppfarten. Jag skyndar mig och sen byter jag om och vi beger oss till Tacoma för att släppa av en vän och sen åker vi till IKEA :) Lyckan över att se bokhyllan Billy var obeskrivlig. haha! Besöket startades med att besöka restaurangen där jag åt någon fiskrätt medans Tess och Malin åt köttbullar (jag äter ju inte köttbullar som inte är hemmagjorda) sedan gick vi runt och njöt i matavdelningen. Här ifrån fick jag med mig – Glögg, pepparkakor, julkolor, lingonsylt, knäckebröd : ) Hela 3 timmar slogs ihjäl inne i butiken och jag var lyrisk i stort sett hela tiden. I min fina IKEA påse (en sån stor blå) packade jag glatt ner all min mat + tavelhyllor, ljusslinga, påslakan med svenska alfabetet på, batterier, dunsockar, doftljus : ) efter IKEA så begav vi oss till Walmart (en gigantisk affär som har allt, ungefär som ÖB pappa!) här hittade jag en plansch som nu pryder en av mina väggar (bild kommer längre ner) och sedan åkte vi vidare till world market och köpte julmust! Kan livet bli bättre än vad det är nu?

När vi kom hem så packade vi upp allt och min värdpappa hjälpte mig att sätta upp hyllorna på väggen samtidigt som jag bäddade min säng : ) Sen kom Jenny på besök och vi kollade på Twilight – Eclipse











Bella är inte ensam om att ha Edward i sitt sovrum ;) haha!
(min värdpappa frågade mig om jag var 16 år när han såg den?? haha)


Kommentarer
Postat av: Stefan

Du kommer väl ihåg vad som hängde i lamporna i Liverpool.

2011-11-14 @ 19:58:21
Postat av: Emma

Vår fina Hugo är också med ju, så kärt! :)

2011-12-04 @ 04:38:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0