bästa helgen.

Denna helgen som precis har varit är den BÄSTA sen jag kom hem till Sverige för lite mer än 3 månader sedan. Den börjades med att jag och Annson köade till P!NK från 13-18 och sedan var det dags att entra Ullevi! Här väntade Black Widows, Good Charlotte och Takida som förband och sedan det bästa jag sett nämligen P!NK. något som dock gjorde mig besviken under denna kväll var Takida, som jag har uppfattat som ett bra band visade sig vara usla. Men det gjorde absolut ingenting för P!NK var det allra bästa jag ngnsin sett i konsertväg. Fram tills denna konserten har jag sagt att AQUA (-98) har varit den bästa men nu slogs den från första platsen.

Helgen fortsattes med middag hos Anna Broberg, snackade massa om allt och lite till. Sedan bar det av mot Holsjunga där Viktor hade spelning som vi tänkte lyssna på, lika bra som alltid, och min låt spelade han också så kvällen var redan här toppen. Det bar vidare mot Varberg, Apelviken där det vankades fest. Jag, Viktor och Jesper drog till OScars och kvällen var otroligt lyckad. Mycket folk, roligt folk ute. På vägen hem stannade vi och vilade lite på en mack, där det skedde diverse roliga och "finey" saker :)

Idag har jag inte gjort jättemkt, sov ganska länge, i Husvagn för typ första gången i mitt liv, sedan städade vi lite och sen åkte vi mot Örby igen :) Väl hemma skulle mamma och pappa dra och fika på campingen, varför inte tänkte jag och följde gladeligen med för att käka en fantastisk jordgubbspaj och drick saft, kände mig som ett barn igen :)

Nu väntar OC och sedan sängen, ska upp tidigt imorgon för att åka till Gekås :)

XOXO Julle

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0